- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex 3 miesiące za 1zł dla przenoszących numer
@azertak , jeśli korzystałeś już kiedyś z Flexa, to niestety nie będzie promocji. Po numerze pesel operator odrzuci kod.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@azertak Skoro Twoje dane są już we FLEX, to podejrzewam, że z promocji już nie skorzystasz.
Pewnie tak jest. Ale w ogóle zapytałem o to, bo pamiętam, że wtedy w 2020 konsultanci na czacie pisali, że można z promocji za przenoszenie korzystać na kilku numerach na ten sam pesel. Widocznie to zmieniono. Ale być może spróbuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@azertak około tygodnia temu przeniosłem kolejny numer do FLEX na swoje dane. Ponieważ już moje dane są we FLEX, to nie miałem już możliwości wpisania kodu promocyjnego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zdziwiłem się wczoraj, kiedy stwierdziłem, że nadal mogę się zalogować do Flex moim emailem chociaż nie mam tam numeru od 2 lat. No to napisałem na czacie, żeby zaprzestali przetwarzać moje dane i usunęli je oraz konto. Dziś dostałem powiadomienie na appke - rozwinąłem je i machinalnie w nie stuknąłem, otworzyła się apka flex, ale już byłem wylogowany i treści powiadomienia nie było. Tyle co zdążyłem przeczytać to, że muszą nadal przetwarzać moje dane.
Dziennik powiadomień androida niestety nie wyświetla mi powiadomienia w całości, tylko ze 2 linijki. Genialne. Chciałem przeczytać całość, ale nie mam jak. Żeby się z nimi skontaktować - musiałbym znów założyć konto....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@azertak Zawsze możesz sam sprawdzić, składając przeniesienie numeru do FLEX. Kody promocyjne wpisuje się przed dodaniem płatności za plan. Jeśli będzie opcja wpisania kodu, to skorzystasz z promocji.
Tak to napisałeś, że myślałem, że to nie będzie problem sprawdzić. Tymczasem z tego tematu
dowiedziałem się, że kod promocyjny będę mógł wpisać w dniu przeniesienia numeru. Jak się okaże że nie łapię się na promo, to nie będę chciał teraz przenosić numeru. I co? Będę mógł w ostatniej chwili zrezygnować, czy numer już de facto będzie przeniesiony, kiedy wpisuje się ten kod?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@azertak , na 99% nie będziesz mógł skorzystać z kodu. Jak jesteś nie pewny, to anuluj przeniesienie. Jak chcesz to zaryzykuj, a zawsze możesz wrócić i przenieść numer.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W regulaminie promocji jest zapis
Kod Promocyjny SIEMAFLEX należy wpisać i aktywować przed wyborem metody płatności za
usługę Orange Flex dostępnej w Aplikacji. Opcja wyboru płatności jest dostępna w aplikacji na
24 godziny przed datą przeniesienia Twojego numeru telefonu.
Jeśli nie pojawi się mi możliwość wpisania kodu, to czy i jak mogę wtedy zrezygnować z przeniesienia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak dasz rade zrezygnować, to oczywiście możesz zatrzymać przeniesienie. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Anulowanie przeniesienia można zgłosić również u dotychczasowego operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak @ketrasaArtur napisał lub ewentualnie w aplikacji, także powinna wyświetlać się opcja "Anuluj przeniesienie".