Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Słaba jakość obrazu. Pikselizowanie i rozmazywanie na większości kanałów. Da się coś z tym zrobić?

ROZWIĄZANE
pirenej
Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy

Słaba jakość obrazu. Pikselizowanie i rozmazywanie na większości kanałów. Da się coś z tym zrobić?

@Praziomeknapisał(-a)

bitrate na Canal+ Online jest na przyzwoitym poziomie.

ach, to dlatego mój Realme Pad pokazywał tę zawartość na nieprzyzwoitym poziomie.

Praziomek
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

Można zrobić eksperyment. Jak ktoś ma dostęp do Play Now może zainstalować apkę w Smart TV  sprawdzić i porównać do telewizji Orange. 

Przypuszczam, że na korzyść będzie Play- podobnie jak w Canal+ Online na Google TV.

@pirenej  tu nie chodzi o oglądanie na tablecie bo dekoderów nijak do niego nie podłaczysz tylko o oglądanie telewizji w telewizorze.

pirenej

wiem. Podzieliłem się spostrzeżeniem postronnym

atlas_cudow
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Wiadomość zawiera obraz

Kilka stron wcześniej była dyskusja, czy da się zainstalować Orange Go TV na TV / TV box"ksie. Ktoś tam nawet napisał, że kłamie. Proszę łapcie dowódEmotikon: Szczęśliwy 

PXL_20241119_221121465.jpg
j131
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

Wiadomość zawiera obraz

@atlas_cudow 

Ja ci nie zarzucałem kłamstwa, tylko pisałem że ktoś się na taką niemożność żalił.

Aplikacja nadal ma ograniczenia:

j131_0-1732117377650.png

więc żeby ją zainstalować na Android TV, coś jednak trzeba zrobić niestandardowego.

Napisz co.

janio1

Jeśli można mieć aplikację Orange TV Go na Google Play w telewizorze smart, lub Google Chromecast 4, prosimy o sposób jak tego dokonać. Bo na dzisiaj tylko smartfony i komputery to obsługują. Gdybym mógł zainstalować na Google Chromecast to nie brał bym multiroomu, Niestety Orange zależy żeby pobierać dodatkowe opłaty, za następny dekoder.

Praziomek

I za dekoder główny też. A mogłaby wystarczyć aplikacja..

Zabetonowali się z brakiem apki na popularnych systemach Smart.

Już nawet T-Mobile nad tym pracuje.

pirenej

@Praziomeknapisał(-a)

A mogłaby wystarczyć aplikacja..

ale by było narzekań!

atlas_cudow
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Panowie,

Dokłady opis, jak to zrobić jest  niedozwolony przez Orange. Ogólnie rzecz biorąc Google Play bierze moje urządzenie za telefon.  Sama aplikacja nawet działa, ale , jakość SD przy tym to żyletaEmotikon: Szczęśliwy

Highlighted
pirenej

na trzepaku opisz