Nie można wyświetlić tego widżeta.

Słaba jakość obrazu. Pikselizowanie i rozmazywanie na większości kanałów. Da się coś z tym zrobić?

ROZWIĄZANE

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2295
  • 8695
  • 33

Słaba jakość obrazu. Pikselizowanie i rozmazywanie na większości kanałów. Da się coś z tym zrobić?

@Praziomeknapisał(-a)

bitrate na Canal+ Online jest na przyzwoitym poziomie.

ach, to dlatego mój Realme Pad pokazywał tę zawartość na nieprzyzwoitym poziomie.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 35
  • 101
  • 0

Można zrobić eksperyment. Jak ktoś ma dostęp do Play Now może zainstalować apkę w Smart TV  sprawdzić i porównać do telewizji Orange. 

Przypuszczam, że na korzyść będzie Play- podobnie jak w Canal+ Online na Google TV.

@pirenej  tu nie chodzi o oglądanie na tablecie bo dekoderów nijak do niego nie podłaczysz tylko o oglądanie telewizji w telewizorze. 😉

• 2295
  • 8695
  • 33

wiem. Podzieliłem się spostrzeżeniem postronnym

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 470
  • 1955
  • 11

Kilka stron wcześniej była dyskusja, czy da się zainstalować Orange Go TV na TV / TV box"ksie. Ktoś tam nawet napisał, że kłamie. Proszę łapcie dowód:) 

PXL_20241119_221121465.jpg

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6317
  • 25805
  • 216

@atlas_cudow 

Ja ci nie zarzucałem kłamstwa, tylko pisałem że ktoś się na taką niemożność żalił.

Aplikacja nadal ma ograniczenia:

j131_0-1732117377650.png

więc żeby ją zainstalować na Android TV, coś jednak trzeba zrobić niestandardowego.

Napisz co.

• 26
  • 109
  • 0

Jeśli można mieć aplikację Orange TV Go na Google Play w telewizorze smart, lub Google Chromecast 4, prosimy o sposób jak tego dokonać. Bo na dzisiaj tylko smartfony i komputery to obsługują. Gdybym mógł zainstalować na Google Chromecast to nie brał bym multiroomu, Niestety Orange zależy żeby pobierać dodatkowe opłaty, za następny dekoder.

• 35
  • 101
  • 0

I za dekoder główny też. A mogłaby wystarczyć aplikacja..

Zabetonowali się z brakiem apki na popularnych systemach Smart.

Już nawet T-Mobile nad tym pracuje.

• 2295
  • 8695
  • 33

@Praziomeknapisał(-a)

A mogłaby wystarczyć aplikacja..

ale by było narzekań!

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 470
  • 1955
  • 11

Panowie,

Dokłady opis, jak to zrobić jest  niedozwolony przez Orange. Ogólnie rzecz biorąc Google Play bierze moje urządzenie za telefon.  Sama aplikacja nawet działa, ale , jakość SD przy tym to żyleta:)

• 2295
  • 8695
  • 33

na trzepaku opisz