@Praziomeknapisał(-a)bitrate na Canal+ Online jest na przyzwoitym poziomie.
ach, to dlatego mój Realme Pad pokazywał tę zawartość na nieprzyzwoitym poziomie.
Można zrobić eksperyment. Jak ktoś ma dostęp do Play Now może zainstalować apkę w Smart TV sprawdzić i porównać do telewizji Orange.
Przypuszczam, że na korzyść będzie Play- podobnie jak w Canal+ Online na Google TV.
@pirenej tu nie chodzi o oglądanie na tablecie bo dekoderów nijak do niego nie podłaczysz tylko o oglądanie telewizji w telewizorze.
wiem. Podzieliłem się spostrzeżeniem postronnym
Kilka stron wcześniej była dyskusja, czy da się zainstalować Orange Go TV na TV / TV box"ksie. Ktoś tam nawet napisał, że kłamie. Proszę łapcie dowód
Ja ci nie zarzucałem kłamstwa, tylko pisałem że ktoś się na taką niemożność żalił.
Aplikacja nadal ma ograniczenia:
więc żeby ją zainstalować na Android TV, coś jednak trzeba zrobić niestandardowego.
Napisz co.
Jeśli można mieć aplikację Orange TV Go na Google Play w telewizorze smart, lub Google Chromecast 4, prosimy o sposób jak tego dokonać. Bo na dzisiaj tylko smartfony i komputery to obsługują. Gdybym mógł zainstalować na Google Chromecast to nie brał bym multiroomu, Niestety Orange zależy żeby pobierać dodatkowe opłaty, za następny dekoder.
I za dekoder główny też. A mogłaby wystarczyć aplikacja..
Zabetonowali się z brakiem apki na popularnych systemach Smart.
Już nawet T-Mobile nad tym pracuje.
@Praziomeknapisał(-a)A mogłaby wystarczyć aplikacja..
ale by było narzekań!
Panowie,
Dokłady opis, jak to zrobić jest niedozwolony przez Orange. Ogólnie rzecz biorąc Google Play bierze moje urządzenie za telefon. Sama aplikacja nawet działa, ale , jakość SD przy tym to żyleta![]()
na trzepaku opisz