- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaba jakość obrazu. Pikselizowanie i rozmazywanie na większości kanałów. Da się coś z tym zrobić?
@Praziomeknapisał(-a)bitrate na Canal+ Online jest na przyzwoitym poziomie.
ach, to dlatego mój Realme Pad pokazywał tę zawartość na nieprzyzwoitym poziomie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słaba jakość obrazu. Pikselizowanie i rozmazywanie na większości kanałów. Da się coś z tym zrobić?
Można zrobić eksperyment. Jak ktoś ma dostęp do Play Now może zainstalować apkę w Smart TV sprawdzić i porównać do telewizji Orange.
Przypuszczam, że na korzyść będzie Play- podobnie jak w Canal+ Online na Google TV.
@pirenej tu nie chodzi o oglądanie na tablecie bo dekoderów nijak do niego nie podłaczysz tylko o oglądanie telewizji w telewizorze. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wiem. Podzieliłem się spostrzeżeniem postronnym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kilka stron wcześniej była dyskusja, czy da się zainstalować Orange Go TV na TV / TV box"ksie. Ktoś tam nawet napisał, że kłamie. Proszę łapcie dowód:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja ci nie zarzucałem kłamstwa, tylko pisałem że ktoś się na taką niemożność żalił.
Aplikacja nadal ma ograniczenia:
więc żeby ją zainstalować na Android TV, coś jednak trzeba zrobić niestandardowego.
Napisz co.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli można mieć aplikację Orange TV Go na Google Play w telewizorze smart, lub Google Chromecast 4, prosimy o sposób jak tego dokonać. Bo na dzisiaj tylko smartfony i komputery to obsługują. Gdybym mógł zainstalować na Google Chromecast to nie brał bym multiroomu, Niestety Orange zależy żeby pobierać dodatkowe opłaty, za następny dekoder.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I za dekoder główny też. A mogłaby wystarczyć aplikacja..
Zabetonowali się z brakiem apki na popularnych systemach Smart.
Już nawet T-Mobile nad tym pracuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomeknapisał(-a)A mogłaby wystarczyć aplikacja..
ale by było narzekań!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Panowie,
Dokłady opis, jak to zrobić jest niedozwolony przez Orange. Ogólnie rzecz biorąc Google Play bierze moje urządzenie za telefon. Sama aplikacja nawet działa, ale , jakość SD przy tym to żyleta:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
na trzepaku opisz
- « Poprzedni
- Następny »