Problem z aplikacją Orange TV go na tablecie Teclast T65max

ROZWIĄZANE

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2842
  • 12100
  • 74

@abcdJa bym nie kupował nowego tableta, tylko dlatego, że jedna apka nie działa, a powinna....  Jest niezerowa szansa, że kupisz inny i błąd będzie dalej, np po kolejnej aktualizacji.  Zgłaszaj do Orange sprawę.  Dobra wiadomość jest taka, że nie tylko Ty to zgłaszasz.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2593
  • 10063
  • 38

zła wiadomość jest taka, że wielu zgłasza, a technicy O!, jak Kubuś Puchatek, im bardziej próbują, tym bardziej nie umieją.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 264
  • 888
  • 2

Podobno Orange wysłało wiadomość do firmy teclast z informacją o problemie tak mi powiedział technik .

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2593
  • 10063
  • 38

znaczy na pewno nie naprawią, nawet nie podobno.

... no chyba, że ktoś zgłosi pomysła. To podobno działa.

* Scaliłem wpisy - Wiktor

• 264
  • 888
  • 2

Pierwszego dnia tego miesiąca Stało się coś ciekawego :

W tym dniu mogłem bez problemu usunąć z listy urządzeń tablet Samsunga a dodać do listy urządzeń tablet teclast . Tak że w tej chwili sytuacja jest prawidłowa nie wiadomo tylko na jak długo .

• 264
  • 888
  • 2

Wczoraj wieczorem pojawił się niestety nowy problem .

Na drugim z używanych przeze mnie urządzeń czyli smartfonie Xiaomi 12 aplikacja nie chce się zalogować tylko wywala przekroczenie limitu zmiany urządzeń choć żadnej zmiany od dawna u mnie  nie było .

Przed chwilą dzwoniłem na infolinię ale max nie chce połączyć z żadnym konsultantem podobno dlatego że dziś jest święto . Jak więc dziś rozwiązać problem z aplikacją Orange TV go na smartfonie Xiaomi 12 ?