- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z aplikacją Orange TV go na tablecie Teclast T65max
@abcdJa bym nie kupował nowego tableta, tylko dlatego, że jedna apka nie działa, a powinna.... Jest niezerowa szansa, że kupisz inny i błąd będzie dalej, np po kolejnej aktualizacji. Zgłaszaj do Orange sprawę. Dobra wiadomość jest taka, że nie tylko Ty to zgłaszasz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zła wiadomość jest taka, że wielu zgłasza, a technicy O!, jak Kubuś Puchatek, im bardziej próbują, tym bardziej nie umieją.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podobno Orange wysłało wiadomość do firmy teclast z informacją o problemie tak mi powiedział technik .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
znaczy na pewno nie naprawią, nawet nie podobno.
... no chyba, że ktoś zgłosi pomysła. To podobno działa.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pierwszego dnia tego miesiąca Stało się coś ciekawego :
W tym dniu mogłem bez problemu usunąć z listy urządzeń tablet Samsunga a dodać do listy urządzeń tablet teclast . Tak że w tej chwili sytuacja jest prawidłowa nie wiadomo tylko na jak długo .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczoraj wieczorem pojawił się niestety nowy problem .
Na drugim z używanych przeze mnie urządzeń czyli smartfonie Xiaomi 12 aplikacja nie chce się zalogować tylko wywala przekroczenie limitu zmiany urządzeń choć żadnej zmiany od dawna u mnie nie było .
Przed chwilą dzwoniłem na infolinię ale max nie chce połączyć z żadnym konsultantem podobno dlatego że dziś jest święto . Jak więc dziś rozwiązać problem z aplikacją Orange TV go na smartfonie Xiaomi 12 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam dla was złą wiadomość .
Do piątkowego wieczoru było wszystko dobrze ale w sobotę rano tablet teclast samoistnie zniknął z listy u urządzeń w aplikacji Orange tv go . Dzwoniłem na infolinię w sobotę to powiedzieli mi że trwają jakieś prace przy aktualizacji tej aplikacji i jest pewna liczba użytkowników a nie tylko ja którzy mają problem przez to z zalogowaniem się w aplikacji telewizyjnej Orange . Tego posta piszę w poniedziałek wieczorem ponieważ moja dzisiejsza rozmowa z konsultantem na infolinii nie naprawiła sytuacji.
Na tablecie Teclast nadal wywala komunikat o przekroczeniu limitu zmian urządzeń i nie można z niego korzystać . A dosłownie godzinę temu na tablecie Samsunga po zainstalowaniu na nim Orange tv go -
- przypisanie tego tabletu do listy trzech urządzeń przebiegło bezproblemowo .
Ciekawe ile teraz czasu będę musiał czekać aż będę mógł znów korzystać z tabletu teclast ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@abcdnapisał(-a)Mam dla was złą wiadomość .
...
Ciekawe ile teraz czasu będę musiał czekać aż będę mógł znów korzystać z tabletu teclast ?
Technicznie rzecz biorąc, to jest oczywiście wiadomość zła, ale niekoniecznie dla nas. Dla nas jest ona ciekawa (więc liczę na kolejne aktualizacje), ale niekoniecznie sama w sobie zła.
A serio, to nie spodziewałbym się takich przebojów po tej w gruncie rzeczy niezbyt wartościowej usłudze; w końcu ani jakość ani zakres dostępnych treści nie powala, więc jeśli do tego dochodzą techniczne problemy z autoryzacją to serio rozważyłbym alternatywy zamiast kopać się z koniem. Ale doceniam Twoją determinację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@abcdnapisał(-a)Mam dla was złą wiadomość
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opiszę wam dzisiejszą sytuację .
Dzwonię na infolinię i proszę konsultanta o usunięcie z listy urządzeń tabletu Samsung i on to wykonuje .
Następnie ja podjąłem próbę przypisania tabletu teclast do listy urządzeń ale niestety znów zakończyła się ona piaskiem . Wtedy podjąłem próbę do zalogowania się do wersji przeglądarkowej w domyślnych przeglądarce chrome do telewizji Orange . I to udało się w przeglądarce telewizja Orange na tablecie teclast działa 😀😃😄 . Dlaczego więc jest taka uparta że nie chce zalogować się aplikacja telewizyjna ?