Multinagrywarka - lista kanałów

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8939
  • 36361
  • 301

Co ciekawe, niektóre ograniczenia multinagrywari można obejść przy pomocy multinagrywarki. Są kanały na których nie da się przewijać reklam przy odtwarzaniu "od początku", bez "nagrywania w chmurze". Natomiast ten sam program, w tym samym czasie można przewijać jeśli zlecimy nagranie go "w chmurze" i zaczniemy odtwarzać. Lista kanałów z poszczególnymi funkcjonalnościami "multinagrywarki" ciągle się zmienia, nawet patrząc na EPG w dekoderze niczego pewnym być nie można. Taki już urok tej usługi.

Zespół Nasz Orange
  • 3280
  • 14020
  • 73

@blurp3 napisał(-a)

To pozwolę sobie zadać pytanie do listy kanałów publikowanej tutaj oraz na https://www.orange.pl/view/multinagrywarka.

Kogo ona dotyczy?

Mam światłowód od orange, a z nim ten domyślny pakiet Start TV.

Korzystam przez Orange TV Go (www, aplikacja).

Funkcjonalność multinagrywarki start over, catch up, mam dostępne dla niektórych kanałów (np. stopklatka, większość muzycznych).

Nie ma tych funkcji dla kanałów typu TVN, TVP 1 HD, TVP 2 HD (i innych), po kliknięciu pojawia się komunikat, że opcja niedostępna ze względu na ograniczenia nadawcy. Dla niektórych z nich (np. dla TVN, ale już nie dla TVP1/2) jest tylko zlecenie nagrywania na przyszłość (nie testowałem czy działa, ale przynajmniej wygląda na dostępną). 

Jak to się ma do publikowanych list, dlaczego są różnice, gdzie to jest opisane co powinienem mieć dostępne?

Dziękuję.

Powinna dotyczyć wszystkich. Czy to posiadasz klasyczne IPTV, czy nową ofertę z Orange TV. Lista powstała na naszym forum po zrealizowaniu pomysłu. Zaktualizowałem podane przez Ciebie informacje, dzięki za informację. Inni z niej będą korzystać. Na stronie zawsze powinna być aktualna. Tutaj aktualizujemy, jak coś zauważymy, czy dacie znać 🙂

Zespół Nasz Orange
  • 3280
  • 14020
  • 73

Lista w pierwszym poście zaktualizowana. Z dobrych informacji mamy pierwsze kanały Polsatu, które mają wreszcie multinagrywarkę! Chodzi o Polsat Sport Premium. Dodane są również w Orange TV Go.

Ze złych, Canal+ Sport 5 nie jest już na liście w Orange TV Go. Wrócił od 3 września.

Poza tym kolejność niektórych kanałów została zmieniona w Orange TV GO.

Edycja 01.09.2025: Zmieniłem nazwy kanałów z Polsat Sport Premium 3-6 PPV HD na Polsat Sport Extra 1-4 HD.

Zespół Nasz Orange
  • 3280
  • 14020
  • 73

Lista na początku tematu zaktualizowana.

Nowości:

Pełna funkcjonalność multinagrywarki:
TVN 7 HD - kanał 4 i 38
TVN Fabuła HD - kanał 222
Water Planet HD - kanał 257
EWTN (Telewizja Katolicka EWTN Polska, Telewizja Sieć Wiekuistego Słowa) HD - kanał 358

StartOver:
TVP 1 HD - kanał 1
TVP 2 HD - kanał 2
TVN HD - kanał 3
Novelas+ HD - kanał 249

cathUP:
TVP 1 HD - kanał 1
TVP 2 HD - kanał 2
TVN HD - kanał 3
Paramount Network Polska HD - kanał 20 i 229

Personal recording:
Polsat Comedy Central Extra HD - kanał 18 i 265
Metro TV HD - kanał 34 i 47
Novelas+ HD - kanał 249

Usunięcie z pełnej multinagrywarki:
Show TV - kanał 346 - multinagrywarka jest dalej, ale na kanale 361

Nowości w Orange TV Go:
Super Polsat HD
TV6 HD
Polsat News Polityka HD
Comedy Channel Extra HD
Filmax Cafe HD
Polsat Seriale HD
TVC Reality HD
Polsat Rodzina HD
Fokus TV HD
Love Nature HD
Junior Channel HD
Pixel TV HD
Music Box Classic HD
Music Box Dance HD
Music Box Hits HD
Music Live HD
Music Club
Music 90s
Music Hits
Music 00s
Music 80s
Polsat Music HD
Music Box Sexy
Euronews Polski (euro news. polski) HD
Daystar (Daystar Television Network, Daystar Television)

Usunięte z Orange TV Go:
Film Cafe HD
CBS Reality HD
MTV Live HD
Club MTV
MTV 90s
MTV Hits
MTV 00s
MTV 80s

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 354
  • 1085
  • 2

Polo TV usunięte z CatchUpa MultiNagrywarki.

Myślę sobie że jak się dogadacie z Polsatem wtedy Polo TV zostanie ponownie dodane.