- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy aplikacja Orange TV będzie działać na przystawce z czystym Androidem?
Niestety mam Hisense i tam nie ma takej opcji, ale kiedys próbowałem na przystawce z czystym androidem i tez pisało, że nie ma takiej mozliwości. Czy teraz cos się zmienilo ??
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No i jest problem na laptopie moge ogladac, na smartfonie też, a mam przystawkę z Androidem 14 jest aplikacja , zainstalowalem i wyskakuje - usluga nie jest zarejestrowana. Gosc z dzialu technicznego nie mogl poradzic i wyslal reklamacje do informatyków - mam czekac do 36h na telefon.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prawdopodobnie nie masz w ogóle dostępu do aplikacji. Na kompie i telefonie korzystamy z Orange TV GO, a na telewizorze z Orange TV. To dwie, różne aplikacje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow Czyli myślisz, ze na przystawce tego nie da się właczyć, mimo, że jest aplikacja ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kamet68 Prawdopodobnie u ciebie jest dwie sprawy do rozwiązania. Umowa, zależy jaką masz? Powinna być ze Start TV. Druga rzecz, jeśli masz umowę to żeby odbierać przez aplikację Orange TV a masz już dekoder należy wykupić Multiroom za 15 zł. Orange TV Go to aplikacja mobilna na smartfony, tablety i strona internetowa. Nie mylić tych dwóch aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janio1 zaczekam na odpowiedź informatyków, bo nie chce mi się płacic Multiroom za 15 zł po to żeby tylko sprawdzić, pewnie masz racje , ale przystawka podłaczona do FB 10 kablem, streamingi dzialają a to nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kamet68 Można to sprawdzić inaczej. Trzeba wejść w aplikację Mój Orange-Zarządzaj-Dostępy i kody-TV mobilna i Start TV i tam jeśli jest dostępna to będzie aktywna nazwa użytkownika i kod poufny oraz nr usługi. Z zasady gdy to wszystko gra to aplikacja automatycznie powinna się otworzyć. Ona rozpoznaje nr twojego światłowodu. Płacić nie trzeba jeśli nie masz dekodera tylko chcesz przez aplikację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kamet68 nie bedzie działać
Przystawka do TV jest traktowana jak odbiornik stacjonarny i TV przeznaczone do odbiorników mobilnych ( komórki, tablety) niestety nie zadziała
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kamet68napisał(-a)@atlas_cudow Czyli myślisz, ze na przystawce tego nie da się właczyć, mimo, że jest aplikacja ?
Aplikacja w wersji GO nie jest przeznaczona na telewizor i przystawki. Wersja GO jest tylko na telefony i przeglądarki. Aby sprawdzić , czy masz w ofercie Orange TV, możesz po prostu wejść w aplikację Mój Orange, następnie Internet Domowy / Biurowy -> Przewinąć do sekcji Pakiety.
Jeżeli masz Start TV to znaczy, że apka Orange TV musi działać. Jeżeli nie masz, to nie będzie działać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam Start TV właczony teraz sprawdziłem.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »