Multinagrywarka - lista kanałów

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8678
  • 35100
  • 293

Co ciekawe, niektóre ograniczenia multinagrywari można obejść przy pomocy multinagrywarki. Są kanały na których nie da się przewijać reklam przy odtwarzaniu "od początku", bez "nagrywania w chmurze". Natomiast ten sam program, w tym samym czasie można przewijać jeśli zlecimy nagranie go "w chmurze" i zaczniemy odtwarzać. Lista kanałów z poszczególnymi funkcjonalnościami "multinagrywarki" ciągle się zmienia, nawet patrząc na EPG w dekoderze niczego pewnym być nie można. Taki już urok tej usługi.

Zespół Nasz Orange
  • 3268
  • 13814
  • 73

@blurp3 napisał(-a)

To pozwolę sobie zadać pytanie do listy kanałów publikowanej tutaj oraz na https://www.orange.pl/view/multinagrywarka.

Kogo ona dotyczy?

Mam światłowód od orange, a z nim ten domyślny pakiet Start TV.

Korzystam przez Orange TV Go (www, aplikacja).

Funkcjonalność multinagrywarki start over, catch up, mam dostępne dla niektórych kanałów (np. stopklatka, większość muzycznych).

Nie ma tych funkcji dla kanałów typu TVN, TVP 1 HD, TVP 2 HD (i innych), po kliknięciu pojawia się komunikat, że opcja niedostępna ze względu na ograniczenia nadawcy. Dla niektórych z nich (np. dla TVN, ale już nie dla TVP1/2) jest tylko zlecenie nagrywania na przyszłość (nie testowałem czy działa, ale przynajmniej wygląda na dostępną). 

Jak to się ma do publikowanych list, dlaczego są różnice, gdzie to jest opisane co powinienem mieć dostępne?

Dziękuję.

Powinna dotyczyć wszystkich. Czy to posiadasz klasyczne IPTV, czy nową ofertę z Orange TV. Lista powstała na naszym forum po zrealizowaniu pomysłu. Zaktualizowałem podane przez Ciebie informacje, dzięki za informację. Inni z niej będą korzystać. Na stronie zawsze powinna być aktualna. Tutaj aktualizujemy, jak coś zauważymy, czy dacie znać 🙂

Zespół Nasz Orange
  • 3268
  • 13814
  • 73

Lista w pierwszym poście zaktualizowana. Z dobrych informacji mamy pierwsze kanały Polsatu, które mają wreszcie multinagrywarkę! Chodzi o Polsat Sport Premium. Dodane są również w Orange TV Go.

Ze złych, Canal+ Sport 5 nie jest już na liście w Orange TV Go. Wrócił od 3 września.

Poza tym kolejność niektórych kanałów została zmieniona w Orange TV GO.

Edycja 01.09.2025: Zmieniłem nazwy kanałów z Polsat Sport Premium 3-6 PPV HD na Polsat Sport Extra 1-4 HD.