- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kanały Polsat Sport Premium - czy i od kiedy w ofercie?
Jak za 40zł to masz pewnie Select bez C+ Seriale i Discovery. Ja zamawiałem Prestige w wakacje zeszłego roku, płace 50zł i wszystko nadal mi świeci
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Daniosznapisał(-a)Jak za 40zł to masz pewnie Select bez C+ Seriale i Discovery. Ja zamawiałem Prestige w wakacje zeszłego roku, płace 50zł i wszystko nadal mi świeci
Nie mam Select, mam Prestige za 40 zł i mam te kanały co piszesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kebab12345 musze poprawke walnac do mojego poprzedniego postu w ktorym napisalem ze nie ma znaczenia czy placisz 39 czy 49zł za prestige. ma znaczenie. sorki za wprowadzenie w bład.
Twoja promocja to ta z ostatniego wiersza tabelki prezentującej płatny i bezpłatny dostęp do LM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem posiadając pakiet C+Prestige w cenie 39,99 wyłączyli mi pakiet Polsat sport Premium w tv Orange, natomiast w aplikacji nc+ go kanały te działają dalej mimo że promocja trwała do 31.01.19
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zadzwoniłem do NC+ ponieważ u mamy (ma NC+ z TVSat) to tam też nadal swieci i otrzymałem odpowiedz, ze 11go lutego, przed wiosennymi rozgrywkami na żywo, bez dopłaty, na pewno zgaśnie i będzie po ptokach 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
a My, płacący za Prestiż 49zl nie mamy NIGDZIE dostępu do tych kanałów MOBILNIE w ramach oferty😞 Musisz siedzieć przed TV, a jak żona ma focha, to w końcu przełączy na jakiś tam program a Ty czy ja nie mamy możliwości kontynuowania meczu 👎🏻
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Daniosz to się ciesz że przynajmniej masz na tv. Ja ma C+ Prestige a o LM mogę pomarzyć bo mój operator ma gdzies swoich klientow 😁😁😁
To może pozbądź się żony? 😜😜😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jeśli masz Canal+ Prestige to zaloguj się do nc+ Go na https://ncplusgo.pl/konto/rejestracja za pomocą adresu email, ID usługi TV z umowy oraz PESEL i powinieneś mieć dostęp do tych kanałów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Plnapisał(-a)jeśli masz Canal+ Prestige to zaloguj się do nc+ Go na https://ncplusgo.pl/konto/rejestracja za pomocą adresu email, ID usługi TV z umowy oraz PESEL i powinieneś mieć dostęp do tych kanałów.
Dziękuję, bo faktycznie jest dostęp 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Daniosznapisał(-a)
@Arti_Kn_Plnapisał(-a)jeśli masz Canal+ Prestige to zaloguj się do nc+ Go na https://ncplusgo.pl/konto/rejestracja za pomocą adresu email, ID usługi TV z umowy oraz PESEL i powinieneś mieć dostęp do tych kanałów.
Dziękuję, bo faktycznie jest dostęp 🙂
Witam ponownie.
Wczoraj na NC+ Go jeszcze wszystko mi działało a dzisiaj już nie. U Was też tak jest ? Pisze, że mogę zamówić ten pakiet pod nr 510 100 100 😞