- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smartfon dla seniora.
@Anonim propozycji kilka padło, ale osobiście skorzystałbym ofert telefonów Orange. Była by pewność działania WiFi Calling oraz VoLTE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smartfon dla seniora.
@ketrasaArtur koleżanka @Anonim zadała pytanie o modele telefonów, nie wiadomo czy Pani Babcia jest w Orange 🤔 (o tym nie było wspomniane).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smartfon dla seniora.
@slav72 faktycznie, tych informacji brak. Tak więc @Anonim w jakiej sieci są numeru telefonów?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smartfon dla seniora.
Numer babci jest w Orange. Ja mam swój w T-Mobile. Ale już była teraz zmieniona umowa w opcji bez telefonu więc po ptakach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smartfon dla seniora.
Teraz ceny telefonów niewiele się różnią, czy w abonamencie, czy bez.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smartfon dla seniora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smartfon dla seniora.
Polecanie komukolwiek sprzętu z kaios-em (neva link) powinno być zabronione - ale to moja prywatna opinia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smartfon dla seniora.
Panowie jednak kobieta zmienną jest 😅
Miałam dziś z mężem mała wymianę zdań na ten temat. Stwierdził, że z wybranego przeze mnie S20 FE nie będę zadowolona i powiedział, że proponuje mi taki telefon . Stwierdziłam, że na razie mam to w nosie i nie chce zmieniać. Na to od powiedział, że sam mi w poniedziałek. Stwierdziłam, że co jak nie będzie miał racji i będę niezadowolona? To on sobie weźmie (jemu też powoli 2 lata mijają) a ja sobie coś wybiorę. Zobaczymy co przyniesie przyszłość. Jak na razie stałam się kolejną posiadaczką 3 w mojej karierze Xioami którego @spiro nie uważasz. Zobaczymy co przyszłość przyniesie. Serdecznie jeszcze raz za wszystkie sugestie dziękuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smartfon dla seniora.
@Anonim i niech się dobrze nosi... Ja przesiadam się z Xiaomi na Samsunga A52s 5G i już się cieszę..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś