- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z połączeniem za granicą
@JM_ napisał:Zastanawia mnie ten operator Liffey Telecomn - nie słyszałem o takim, nawet telefon go nie wykrywa.
Errata: źle zinterpretowałem zestaw flag (w opisie prezentującym dostępność usług operatorów zagranicznych). Nie będę tutaj wchodził w szczegóły... W każdym razie żaden klient się w LIFFEY TELECOM nie zaloguje (ani z ofertą post-, ani z pre-). Brak umowy, basta!
(Edytuję wcześniejsze wpisy w tym zakresie). Sorki za zamieszanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiktor napisał(-a):@JM_
Spoko
Rozważ czy któryś z wpisów nie zasłużył na szlachetne miano: 'Zaakceptuj jako rozwiązanie'
Nie ma sprawy, tylko jak? W opcjach posta tego nie ma. Chyba, że "Wyróżnij"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JM_ napisał:
Nie ma sprawy, tylko jak? W opcjach posta tego nie ma. Chyba, że "Wyróżnij"?
A no tak! To nie Ty zakładałeś ten temat - tylko @radkowski92. On mógłby oznaczyć któryś z wpisów jako rozwiązanie.
Hej, @radkowski92 : zachęcam Cię gorąco do tego!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witajcie ja mam Huawaia P9 lite z 2017 i mam taki problem że będąc za granicą zauważyłem że nie mogę do nikogo zadzwonić z Polski. Sprawdziłem w ustawieniach telefonu i okazało się że mam jakąś blokadę. Byłem w Orange i powiedzieli że to wina może leżeć w telefonie. Potem dzwoniłem do Huawaia a oni powiedzieli że to wina musi leżeć po stronie Orange i nic nie mogą z tym poradzić..
I teraz mam blokadę
@@
w telefonie muszę wpisać jakieś hasło którego nie znam i jest lipa. Nawet zrobiłem ustawienia fabryczne tel i nic... Co doradzacie co z tym teraz zrobić? 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na kartę, jak dzwonie z zagranicy do Polski i jestem np we Włoszech to babeczka jakąś nawija mi po włosku i nie mogę się połączyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spróbuj zadzwonić używając prefixu *123:
- Wpisz z klawiatury telefonu specjalny kod *123*numer telefonu w formacie międzynarodowym#, a następnie potwierdź zieloną słuchawką np.: *123*0048501123456# - połączenie z polskim numerem komórkowym,
- po chwili oddzwoni do Ciebie numer + 48501999999 i po odebraniu uzyskasz połączenie z wybranym numerem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No rozumiem ale za każdym razem żeby zadzwonić do kogoś muszę w taki sposób z tym prefixem? I czemu mam zablokowane zagraniczne połączenia wychodzące czy nie da jakoś rady tego odblokować?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś