Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak zasięgu będąc w samochodzie w Koszalinie na telefonie Samsumg Galagy M35 5G.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2610
  • 14017
  • 68

Brak zasięgu będąc w samochodzie w Koszalinie na telefonie Samsumg Galagy M35 5G.

Moim skromnym zdaniem, bez zmiany narki telefonu, problem nie ustąpi, ale mogą się mylić 😃

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 56
  • 151
  • 0

Tak ok teraz już jasne. Rozumiem. Dzięki serdeczne. Oczywiście ponownie się tu odezwę ale jak już coś będę konkretnie wiedział. Pozdrawiam serdecznie.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 56
  • 151
  • 0

Wiesz co....? sam jestem ciekaw. Nawt gdy mi zaproponują lepszy droższy model ,to pewnie też będzie produkt Samsunga. A nie wiem ,czy wtedy mogę zmienić markę na  na przykład Motorolę.?

• 2610
  • 14017
  • 68

@Zbyszek104  droższy i lepszy model telefonu, to możesz sprawić sobie sam, procedura tego nie obejmuje i dostaniesz taki sam model, umownie bez wad 😎

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 708
  • 2992
  • 15

@Zbyszek104poczekaj na rozwój wydarzeń...

@IreneuszCD   Powiem tak... Przez długi okres osobiście robiłem ekspertyzy wymian na inne modele, również dla urządzeń Orange ... Jeśli posiadasz większą wiedzę ode mnie, to zapraszam na wymianę wiedzy w cztery oczy. Chętnie się dowiem czegoś nowego.

• 2610
  • 14017
  • 68

@atlas_cudow jak bym miał z tego korzyści, to bym się wymienił wiedzą, ale mnie to sporo kosztowało, teraz wszyscy oczekują wiedzy i doświadczenia za free 🤔

Pomagam ale nie będzie to kompletna wiedzą, możesz mnie zganić za to 😎

Tak dla jasności, bo w obecnym profilu, tego nie ma, jestem użytkownikiem poprzedniego forum Orange i doświadczenia mam spore, nie oceniam swoich zasług, bo staram się być skromny, ale upraszam o nie oceniane mnie 😎

Chyba żeś @atlas_cudow jest pracownikiem Orange 😎

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 708
  • 2992
  • 15

W żaden sposób nie oceniam Ciebie ani nikogo.  Czasem tylko muszę się pilnować, aby nie przegiąć z informacjami, które przekazuję. Nie chcę mieć problemów:)