- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zasięgu będąc w samochodzie w Koszalinie na telefonie Samsumg Galagy M35 5G.
Moim skromnym zdaniem, bez zmiany narki telefonu, problem nie ustąpi, ale mogą się mylić 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zasięgu będąc w samochodzie w Koszalinie na telefonie Samsumg Galagy M35 5G.
Tak ok teraz już jasne. Rozumiem. Dzięki serdeczne. Oczywiście ponownie się tu odezwę ale jak już coś będę konkretnie wiedział. Pozdrawiam serdecznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiesz co....? sam jestem ciekaw. Nawt gdy mi zaproponują lepszy droższy model ,to pewnie też będzie produkt Samsunga. A nie wiem ,czy wtedy mogę zmienić markę na na przykład Motorolę.?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zbyszek104 droższy i lepszy model telefonu, to możesz sprawić sobie sam, procedura tego nie obejmuje i dostaniesz taki sam model, umownie bez wad 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zbyszek104poczekaj na rozwój wydarzeń...
@IreneuszCD Powiem tak... Przez długi okres osobiście robiłem ekspertyzy wymian na inne modele, również dla urządzeń Orange ... Jeśli posiadasz większą wiedzę ode mnie, to zapraszam na wymianę wiedzy w cztery oczy. Chętnie się dowiem czegoś nowego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow jak bym miał z tego korzyści, to bym się wymienił wiedzą, ale mnie to sporo kosztowało, teraz wszyscy oczekują wiedzy i doświadczenia za free 🤔
Pomagam ale nie będzie to kompletna wiedzą, możesz mnie zganić za to 😎
Tak dla jasności, bo w obecnym profilu, tego nie ma, jestem użytkownikiem poprzedniego forum Orange i doświadczenia mam spore, nie oceniam swoich zasług, bo staram się być skromny, ale upraszam o nie oceniane mnie 😎
Chyba żeś @atlas_cudow jest pracownikiem Orange 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W żaden sposób nie oceniam Ciebie ani nikogo. Czasem tylko muszę się pilnować, aby nie przegiąć z informacjami, które przekazuję. Nie chcę mieć problemów:)
- « Poprzedni
- Następny »