- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zasięgu będąc w samochodzie w Koszalinie na telefonie Samsumg Galagy M35 5G.
Moim skromnym zdaniem, bez zmiany narki telefonu, problem nie ustąpi, ale mogą się mylić 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zasięgu będąc w samochodzie w Koszalinie na telefonie Samsumg Galagy M35 5G.
@atlas_cudow napisał(-a)
@Zbyszek104 Nie zrozumiałeś tego co napisałem, albo niejasno się wyraziłem.
Miałem na myśli to, że jeżeli ten telefon po wymianie okaże się dalej wadliwy, to wtedy możesz dostać propozycję wymiany na lepszy model, w ramach coś w rodzaju rekompensaty.
Tak ok teraz już jasne. Rozumiem. Dzięki serdeczne. Oczywiście ponownie się tu odezwę ale jak już coś będę konkretnie wiedział. Pozdrawiam serdecznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD napisał(-a)
Moim skromnym zdaniem, bez zmiany narki telefonu, problem nie ustąpi, ale mogą się mylić 😃
Wiesz co....? sam jestem ciekaw. Nawt gdy mi zaproponują lepszy droższy model ,to pewnie też będzie produkt Samsunga. A nie wiem ,czy wtedy mogę zmienić markę na na przykład Motorolę.?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zbyszek104 droższy i lepszy model telefonu, to możesz sprawić sobie sam, procedura tego nie obejmuje i dostaniesz taki sam model, umownie bez wad 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zbyszek104poczekaj na rozwój wydarzeń...
@IreneuszCD Powiem tak... Przez długi okres osobiście robiłem ekspertyzy wymian na inne modele, również dla urządzeń Orange ... Jeśli posiadasz większą wiedzę ode mnie, to zapraszam na wymianę wiedzy w cztery oczy. Chętnie się dowiem czegoś nowego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow jak bym miał z tego korzyści, to bym się wymienił wiedzą, ale mnie to sporo kosztowało, teraz wszyscy oczekują wiedzy i doświadczenia za free 🤔
Pomagam ale nie będzie to kompletna wiedzą, możesz mnie zganić za to 😎
Tak dla jasności, bo w obecnym profilu, tego nie ma, jestem użytkownikiem poprzedniego forum Orange i doświadczenia mam spore, nie oceniam swoich zasług, bo staram się być skromny, ale upraszam o nie oceniane mnie 😎
Chyba żeś @atlas_cudow jest pracownikiem Orange 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W żaden sposób nie oceniam Ciebie ani nikogo. Czasem tylko muszę się pilnować, aby nie przegiąć z informacjami, które przekazuję. Nie chcę mieć problemów:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD napisał(-a)
@Zbyszek104 droższy i lepszy model telefonu, to możesz sprawić sobie sam, procedura tego nie obejmuje i dostaniesz taki sam model, umownie bez wad 😎
Witam , tak masz rację że inny i droższy to ja sam sobie mogłem wybrać i kiedyś zakupić. Poza tym może to jest drobnostka , ale też zapłaciłem za folię na ekran oraz kupiłem też plecki etui do niego , wiem że to może mała kasa , ale też nie chciałbym być stratny , gdyby zaproponowali mi inny model telefonu. Obecnie dzisiaj mocno się zastanawiam co będzie , czyli co sklep powie i zaproponuje gdy się okaże że ta nowa sztuka , ten sam model co mi go dadzą , będzie miał również te same wady i usterki??? Bo tego się obawiam. Wiem dobrze że tam się dopiero dowiem ale już wcześniej muszę być przygotowany na to aby czasem nic nie podpisywać , żadnych kwitów na odebranie nowego tel. bo wtedy będzie MASAKRA !!! Chodzi mi o to że wtedy będę musiał ZNOWU go oddać do serwisu , i pewnie znowu 5 razy w serwisie czyli......znowu będę około dwóch miesięcy bez tel. Tego bym nie przeżył. 😡
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zbyszek104 Liczysz, że wydadzą Tobie sprzęt bez pokwitowania?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zbyszek104 Czy to rozumiesz to co napisałem? Nikt Ci nie da innego modelu bez twojej zgody. Gdybyś teraz miał taki dostać to wcześniej dostałbyś propozycje wymiany, na którą wyrażasz zgodę lub nie. Nakręcasz się zupełnie niepotrzebnie...