Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Współfinansowanie przez Klienta przyłączenia światłowodu [Bydgoszcz, Toruń, Warszawa - pilot]

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Współfinansowanie przez Klienta przyłączenia światłowodu [Bydgoszcz, Toruń, Warszawa - pilot]

@marko25 ciekawe tylko, jakiej wysokości będzie takie współfinansowanie. W opisie podają w tysiącach PLN. Czyli może to być podłączenie dla zamożnych. U mnie na osiedlu lokalny operator poprowadził światełko i za 200 PLN opłaty aktywacyjnej podłącza, to ludzie narzekają, że za drogo, a jak współfinansowanie z Orange wyjdzie kilka tysi, to co, kredyt, żeby mieć neta na światełku? Jakoś marnie widzę ten projekt, chyba, że coś sensownego wyjdzie z ceną.

Highlighted
sebaswiderski
Pracuję w Orange

Bardzo fajny projekt. Wielu klientów pytało o taką możliwość.

ketrasaArtur

Projekt może i fajny, tylko ciekawe czy cena nie będzie barierą, jak przyjdzie płacić kilak tysi.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Cena na pewno będzie barierą dla niektórych. Alternatywą jest zgłoszenie gminy do funduszu szerokopasmowego. A niebawem rusza nowy projekt zespołowy unijny - ale cicho sza 🤫
sebaswiderski
Pracuję w Orange

@ketrasaArtur Decyzje jak zawsze podejmie Klient.

agat13
Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny

@Piotrekk85 Podlinkujesz mnie pod ten projekt którego nie ma? 

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

@agat13: jak będę mógł to wszystko wrzucam o tym też widziałem już jakiś czas temu, ale nie zawsze wiem, czy można wrzucać. Tu już była podkładka na stronie Orange
PARANOJA
Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy

@ketrasaArturtak jak i teraz jest wyznaczona baza budynkowa w tych 3 miastach tak mysle ze jak projekt zostanie rozszerzony na reszte kraju to rowniez beda bazy adresowe.
tez to nie beda koszty typu 10tys. tak mi sie wydaje.
z doswiadczenia wiem ze nawet i takie pieniadze sa klienci w stanie zaplacic.

ogolnie projekt jest dobrym pomyslem zobaczymy z jego realizacja

ketrasaArtur

@PARANOJA też jestem ciekawy tego projektu oraz wyników. 

qszyhu
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

Chciałem się dowiedzieć, czy ta opcja wchodzi w rachubę w moim przypadku. Zamówiłem rozmowę z doradcą klienta z Orange. Okazało się, że wie tyle, ile zobaczy na mapie zasięgu Orange. Czyli tyle, ile ja sam bez jego pomocy. I nic poza tym. Rozczarowanie