- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
pobrałem apkę ze sklepu WifiCalling. Zezwoliłem apce na to o co prosiła, następnie wyskoczyło "Trwa weryfikacja....może to potrwać do 10 minut...". Niestety te 10 minut to już pół dnia. Próbowałem już odinstalowywać, instalować na nowo. Czy kojarzy ktoś może gdzie problem leży?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@batonpc, zbadaliśmy sprawę i właśnie otrzymałem potwierdzenie, że to nie problem z Twoimi usługami czy numerem - na Nokia 6 appka WiFi Calling zachowuje się nietypowo i nie aktywuje się, a symptomy są takie, jak opisałeś. Przepraszam za to. Dopracowujemy już ustawienia sieciowe do tego modelu i appka będzie na nim działać, ale jeszcze nie jesteśmy w stanie wskazać terminu. Wytrzymaj jeszcze trochę z tą umową, warto zaczekać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Wifi Calling na Nokia6
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, absolutnie.
Kupiłem dzisiaj startówkę (Orange Smart) aby przetestować usługę, ponieważ jeśli zda egzamin to przeniosę nr z PLAY ponieważ zasięg mnie ostatnio tam dobija. W PLAY jest również ta usługa ale tylko dla telefonów kupionych u nich. Ja zakupiłem tydzień temu Nokię 6 (Android 7.1.1). Jest jeden slot na simkę (taką wersję wybrałem). Android jest prawie czysty. Zainstalowany fb, dwie gry, Spotify, bank, nawigacja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A nie włączyłeś przez przypadek extra numeru? http://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4000377405,title,Orange-Ekstra-Numer,article.html
wiele osób włącza tę usługę przez pomyłkę bo kod *121*# jest podobny do sprawdzenia salda *124*#
co masz po wstukaniu kodu *114*1# i zielona słuchawka?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raczej nie, ponieważ po wklepaniu kodu, który mi podałeś mam "Usługa Ekstra Numer nie jest aktywna. Aby aktywować usługę wybierz *121*#."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@batonpcNa temat twojego telefonu nokia-3-5-i-6-maja wspierać volte
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@batonpc, zbadaliśmy sprawę i właśnie otrzymałem potwierdzenie, że to nie problem z Twoimi usługami czy numerem - na Nokia 6 appka WiFi Calling zachowuje się nietypowo i nie aktywuje się, a symptomy są takie, jak opisałeś. Przepraszam za to. Dopracowujemy już ustawienia sieciowe do tego modelu i appka będzie na nim działać, ale jeszcze nie jesteśmy w stanie wskazać terminu. Wytrzymaj jeszcze trochę z tą umową, warto zaczekać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Daj pls znać, czy aplikacja ruszyła na Twojej Nokii.
Jesli nie, to a. odinstaluj apkę, b. zrestartuj telefon, c. zainstaluj apkę ponownie i przejdź proces aktywacji. Powinno działać.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »