- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy będzie światłowód w okolicach Olsztyna (Gutkowo/Likusy)?
► Temat, ze względu na charakter omawianego zagadnienia, został przeniesiony z kategorii Internet domowy (etykiety: klient indywidualny, szybkość internetu) - Moderator Wiktor ◄
Tak jak w tytule. Wiem że w tym roku jak i rok temu przeciągali kable ale się nic nie zmieniło. To trochę smutne że muszę korzystać z internetu 20/1 płacąc jeszcze przy tym 7 dyszek.
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie chciałem mówić bezpośredniego adresu, ale niech będzie że podam bez numeru mieszkania.
Mieszkam w Gutkowie na Sokolej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poza tym Orange dosyć agresywnie działa w Olsztynie jeśli chodzi o bloki. A próbowałeś porozmawiać z administratorem budynku czy ktoś z Orange się kontaktował w sprawie światłowodu? nie ma jakieś cichej umowy z innym operatorem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulica Sokola jest w planach, ale nie ma konkretnego terminu, więc trzeba być cierpliwym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czesc
dla konkretnych dubynków na ul sokola sa podane daty. mogą ulec zmianie. kwestia czy juz cos tam zaczęto z pracami? zauwazyleś cos?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No właśnie przeciągali kable i w te wakacje i poprzednie, ale nadal nic się chyba nie zmieniło jeżeli chodzi o dostępność światłowodu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej, zmieniło coś się w tym zakresie (jestem autorem tematu, moje poprzednie konto jest zablokowane)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Można prosić o zaktualizowanie informacji? Wie ktoś coś? Likusy dostały już w 75% światłowód patrząc na mapę. Z góry dziękuję - męczy mnie już ten internet 😐
Nie da się na nim pograć, mając 5 osób w domu czasami same oglądanie filmów się tnie, już nie wspominając o samym ściąganiu contentu - gry na PS4 to paręnaście dni ściągania. Ehhh 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Up wątku, ten internet jest nie do korzystania... Jeszcze ping spada do 200 w grach (ba! nawet do 500...), prędkość na umowie do 20, a są spadki i do 4-5, masakra.
Napisałem maila do Nexery, może coś odpiszą, chociaż skąd mogę wiedzieć. Próbuję się dowiedzieć czegokolwiek i nie jestem w stanie.
Jeżeli ktoś coś wie na temat internetu w Gutkowie, niekoniecznie na Sokolej (bo jeżeli ktoś zacznie coś tutaj robić to znaczy tyle, że to wszystko ruszy do przodu) to niech odpisze w tym temacie.
- « Poprzedni
- Następny »