- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam szukam kontaktu w sprawie dzierżawy gruntu pod nadajnik telekomunikacyjny . Ma ktoś e-mail lub link gdzie mogę uzyskać takie informacje
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cóż, wydaje mi się, że gdyby Orange chciało stawiać maszt na Twoim gruncie, to sami by Ciebie znaleźli. Jeśli chcesz "złożyć ofertę" to na Twoim miejscu napisałbym na adres w Warszawie, strzelając "dział inwestycji" al. Jerozolimskie 160, 02-326 Warszawa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzierżawy gruntu
@Bujakooo1 Możesz sprecyzować co chcesz "zrobić", wydzierżawić swój grunt pod nadajnik Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzierżawy gruntu
Dokładnie tak jak piszesz mam grunty . Które chciałbym wydzierżawić . Juz otrzymałem ofertę z t-mobile . I chcial bym sprawdzić czy inne sieci też były by zainteresowane.
Szukam teraz e-mail żeby skontaktować się z orange czy byli by zainteresowani lokalizacja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cóż, wydaje mi się, że gdyby Orange chciało stawiać maszt na Twoim gruncie, to sami by Ciebie znaleźli. Jeśli chcesz "złożyć ofertę" to na Twoim miejscu napisałbym na adres w Warszawie, strzelając "dział inwestycji" al. Jerozolimskie 160, 02-326 Warszawa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzierżawy gruntu
@Bujakooo1Podpowiem: T-korzysta z tych samych masztów co i O
Nie buduje się raczej oddzielnych blisko siebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzierżawy gruntu
O tym co pisze @agat13 też pomyślałem, ale ... pytanie było "konkretne", więc podpowiadam co moim zdaniem można zrobić. Rozumiem, że @Bujakooo1 chciałby mieć prawo wyboru inwestora, który więcej zapłaci. A jeśli tak, to szukałbym kontaktu do innych operatorów z wielkiej 4.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzierżawy gruntu
Dokładnie z play nie ma problemu bo jest u nich na stronie odpowiedni link i można zgolisc swoje grunty . A juz plus czy orange sytuacja bardziej skomplikowana nie odpowiedniego e mail do nich . Od t-mobile dostałem list poczta o chcecie współpracy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzierżawy gruntu
Zatem poprzestałbym na tej dwójce: T-Mobile, ze świadomością, że maszty są zazwyczaj współdzielone z Orange. (O innych formach współpracy w "obsłudze" połączeń nie będę tu pisał.) No i znalezionym adresie kontaktowym do Play... dającym nadzieję na konkurencyjną ofertę... o ile stawiają maszty, bo tego nie wiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzierżawy gruntu
@Bujakooo1Wydaje mi się, że jak jeden operator zainstaluje maszt, to i inni się podłączą. 🙂