- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Jakie dane? O liczbie gospodarstw ze światłowodem ?
Np tu
http://www.ftthcouncil.eu/documents/Reports/2016/IDATE-European_FTTH_B_panorama_2016_public.pdf
albo tu
https://www.telko.in/blisko-4-proc-domostw-w-polsce-korzysta-z-laczy-ftth-b
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Bo nieco się ta struktura zmienia. Robią coraz więcej lokalizacji (i dobrze), takich gdzie nie było nic sensownego. Te 99% to było przekoloryzowanie 🙂 Chodziło mi o to że inwestycje w miejsca gdzie już jest inny operator niewiele zmienia w pokryciu kraju.
U mnie tj w Lublinie do ub roku jechali tylko po lokalizacjach gdzie mieli konkurencję. Nic więcej. Dopiero teraz coś się ruszyłoj.
Co prawda też trochę dziwnie, bo daleko nie szukając, na jednym z osiedli zrobili FTTH w lokalizacjach gdzie wcześniej było VDSL do 80. Ulicę dalej gdzie jest ADSL do 10 nie ruszyli 🙂 Mimo że jest ich kanalizacja, infrastruktura i łatwy dostęp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
A ja dzisiaj byłem w salonie Orange i........dowiedziałem się od pracownika salonu że jednak światłowód musi być zakopany aż do budynku a nie na zewnątrz.....????!!!!!.To ja już nie wiem co myśleć.....na filmie co innego mówią a w salonie też inaczej.Chodzi oczywiście o domki 1-2 rodzinne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
@Piotrekk85napisał(-a)
Na jakim filmie?
Chyba na tym https://biuroprasowe.orange.pl/blog/podlaczamy-swiatlowod-domkow-jednorodzinnych/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
U mnie leci przez studzienki w ulicy, później na słup i wisi sobie od słupa do domu na powietrzu. Przy okazji jeszcze przechodząć przez sosnę 😛 Jest ok 🙂
Lokalny leciał, gdzie mógł studzienkami, a resztę rozwiesza w powietrzu. Najważniejsze, że zaczęło się coś dziać w miastach powiatowych i nawet okolicznych wsiach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Kiedy Rotmanka kolo Pruszcza Gdanskiego Wyrastaja bloki jak grzyby po deszczu a światłowodu z Orange nie ma daje im rok na jakis ruch jak nic nie będzie to koncze współprace
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Nie rozumiem. Twierdzisz że deweloper łamie prawo budowlane? Dostępność kabla w nowym budownictwie to wymóg prawny. Nie ma w nim zapisu, że musi to być Orange.