- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Myślę że telefon do BOK powinien dać Ci rzetelną odpowiedź, pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Aktualna mapka na zasieg.orange.pl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Rzeczywiście czasami udaje się zorganizować większe inwestycje i wtedy możemy z wyprzedzeniem ogłosić, np. w Legionowie (link), ale obecnie nie ma mapy pokazującej planowane podłączenia. A szkoda, prawda? Dzięki za podrzucenie pomysłu, sprawdzimy czy możemy taką mapę przygotować i aktualizować 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Co jeśli kilka osób z osiedla oprócz mnie również będzie chętna na światłowód ? Można jakoś wam zgłosić coś takiego ? Obecnie nie jest on tutaj dostępny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
@abc, to Twój pierwszy post w Nasz Orange i od razu dobry pomysł :)) Dzięki! Zaglądaj do nas 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Od dluzszego czasu jestem Waszym klijentem. Mam 3 umowy na tel.komórkowe tel.domowy i neostrade do 10 mb.
Mamy 21 wiek a ja nie mogę zamówić internetu o wiekszej prędkości z Waszej firmy o co systematycznie proszę od paru lat.Mieszkam w centrum miasta i na osiedlu gdzie mieszkam osoba prywatna podłącza światłowód we własnym zakresie a firmy ORANGE na to nie stać ???Niestety jeśli do stycznia 2017 nie otrzymam zwiekszonej prędkości to będę zmuszony rozwiązać z Wami umowę i podłaczyć internetu od jedoosobowe firmy a wtedy nie będę miał pretekstu do utrzymania pozostałych usług.
Czy taki jestem cel Orange?????
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Widzę, że nie tylko u mnie Orange a problem z większymi prędkościami neostrady. Od pół roku obijamy się między technikami, infolinią i brakiem dostaw w internecie, bo rzekomo łącze nie jest w stanie udźwignąć aktualnej prędkości (do 80mb) - zaproponowanej nam przez samo Orange! Jedynym rozwiązaniem, wg "nich", jest zejście z powrotem do 20mb lub rozwiązanie umowy. Widać z tego światłowody, nieziemskie prędkości to dziś wciąż jeszcze nieosiągalny luksus dla poniektórych. Tak... jakość i wachlarz usług Orange wspaniale wygląda na bilbordach i banerach. Rzeczywistośc trochę rozczarowuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Witam łódz-górna ul. wróblewskiego (czarna dziura) 21 wiek a speed do 14 :)-he he he
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Mam to samo w wrocławiu 😞 a do okoła światłowdy od orange i upc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Ja mieszkam 3 km od centrum Łodzi - ul.Tatrzańska. Max 12MB. Od 10 lat dobijam się do Orange w tej sprawie. Kable, które dochodzą do mojej posesji mają 35lat! Są tak połatane, że sami technicy się śmieją. Nikt w Orange od 10 lat nie jest w stanie udzielić jakiejkolwiek wiążącej informacji. 21 wiek....