- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie moża się dowiedzieć kiedy będzie dostępny światłowód w mojej okolicy?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualny zasięg światłowodu sprawdzisz na http://zasieg.orange.pl/.
Jeśli nie jest jeszcze u Ciebie dostępny to najszybciej będzie zgłosić, że chcesz z niego korzystać na stronie https://www.orange.pl/view/sfh
Jeśli chcesz to możesz też wystąpić formalnie do Orange w sprawie rozbudowy infrastruktury wysyłając pismo na adres: Orange Polska S.A., ul. Jagiellońska 34, 96-100 Skierniewice
[edit]: Dopisane w listopadzie 2018: Odpowiedź na pytanie „Dlaczego nie mogę mieć światłowodu od Orange?” - przeczytaj wpis na blogu https://biuroprasowe.orange.pl/blog/qa-jak-to-dziala-10/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
► Wątek (od ↔ do) ze względu na zbliżoną tematykę został wyodrębniony i przeniesiony tutaj z obszaru komentarzy do artykułu w Bazie Wiedzy pt. Światłowód - podstawowe informacje - Moderator Wiktor ◄
Witam,w artykule na blogu "Światłowód w Legionowie" piszecie, że wkrótce rozpoczynacie prace rozbudowy sieci światłowodowej w 33 miastach.
Czy można prosić o liste tych miejscowości ???
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
► Wpis edytowano w taki sposób, by dla wszystkich zrozumiały był kontekst poniższej wypowiedzi - Moderator Wiktor ◄
😉 znowu inne źródła podają więcej niż orange .... na dole artykułu jest część listy...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Też jestem ciekawy jakie będą kolejne... zakładam że na początku listy są byłe "stolice" województw, i tak brakuje do 49 ... chociaż Mysłowice i Sosnowiec nie były, a już mają ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
ostatnio bedąc w salonie orange wypełniałam ankietę dot. internetu światłowodowego, w której trzeba było zaznaczyc jaką prędkośc byśmy chcieli, wpisać kwotę abonamentu jaką gotowi jesteśmy zapłacić oraz pozostawic dane kontaktowe.
czy to oznacza, że są jakieś plany dotyczące mojej miejscowosci????
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
U mnie w małym miasteczku były wkopywane swiatłowody pod blokiem i na tym koniec. Chyba tylko do Centrali.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Pewny nie jestem, ale mam przeświadczenie, że od większego miasta do małego w którym mieszkam, też jest światło do centrali...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Witam
Poznania nie ma na liście dostępnego światłowodu, a także na liście miast, w których pojawi się w najbliższym czasie. Co w takim razie z miejscowościami dookoła Poznania. Enea już instaluje swoje światłowody. Czy to oznacza, że trzeba będzie rezygnować ORANGE? Jak długo można czekać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Witam,
Czekam na możliwość podłączenia światłowodu w Olsztynie. W moim mieście z tego co widzę na mapie zasięgu "JUŻ!" 6 bloków może skorzystać z tego luksusu. Jestem zainteresowany 600tką na ulicy Boenigka. Są jakieś informacje, dane na temat rozbudowy sieci w Olsztynie?? Umowa z Vectrą powoli dobiega końca, idealny moment na przepięcie pod Orange ALE... pytanie czy długo jeszcze będziemy musieli czekać:).
- « Poprzedni
- Następny »