- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Abonament telefoniczny + zasięg FTTH
Chciałbym zapytać czy posiadając abonament telefoniczny w sieci Orange będę automatycznie powiadomiony o fakcie, że jestem w zasięgu sieci FTTH, po tym jak Orange w miejscu mojego zamieszkania zacznie świadczyć tę usługę, czy muszę się "rozglądać" za tą usługą na własną rękę?
Podałem do siebie kontakt e-mail i Orange może wysłać mi również SMS. Adres zamieszkania również jest w posiadaniu Orange, więc... zadziała to czy nie ? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim niestety musisz sam sprawdzać zasięg internetu światłowodowego Orange.
Nie spotkałem się, żeby Orange indywidualnie informował o możliwości świadczenia swoich usług.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim tak jak mówi kolega @ketrasaArtur najlepiej w takich sprawach sprawdzać samemu, dowiadywać się i trzymać rękę na pulsie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No to może to powinna być propozycją dla Orange, aby coś takiego wprowadzili do swoich usług ?
Ja bym sobie życzył wiedzieć, ze mam taką możliwość. Podejrzewam, ze wiele innych ludzi też. Zwłaszcza, ze co jakiś czas otrzymuję SMS-y od Orange z innymi propozycjami. Zazwyczaj są to jakieś promocyjne ceny na urządzenia...
Przy dość sprawnym tempie kablowania (FTTH) przez Orange to raczej nie mało obszarów dochodzi do tego zasięgu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim masz możliwość sprawdzenia na dole na stronie głównej w czarnym polu "Na skróty" klikasz "Sprawdź zasięg" Mapa zasięgu Orange | Orange Polska , możesz też poddać nowy pomysł w dziale "Pomysły" https://nasz.orange.pl/t5/forums/postpage/board-id/Nasz-Orange-Pomysly .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim często na NO pojawiają się tematy o pominięciu adresu podczas zakładania światełka. Raczej wątpię, aby Orange coś takiego by wprowadził. Pomysł fajny, ale moim zdaniem niestety nie realny u teho operatora.
Załóż pomysł jak sugeruje @slav72. Może coś się uda wprowadzić, ja Twój pomysł poprę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim nie martw się, jak bedziesz w zasięgu rozdzwonią się telefony z ofertami...chłopaki podali adresy stron do weryfikacji którą i tak warto robić..przyzwyczajaj się do naszych rad, że jak nie chodzisz za swoimi sprawami, to wiele Cię minie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim To zależy od zaangażowania sprzedawców w danym mieście. Są miejsca gdzie Orange nakleja lub rozsyła ulotki reklamowe. Zdarza się też kontakt telefoniczny jeśli posiadasz już inną usługę np Neostradę.