- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MatixerPL Nie prowadza konsultacji niestety. Nie badają zapotrzebowania. Ja bym się cieszył, gdyby większość sąsiadów zrezygnowała z przyłączy, bo więcej rezerw zostanie na dołączanie w miarę istniejących zasobów w drugiej turze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód zielona góra chynów
tak jak piszesz. to by sie zgadzalo 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja się zdziwię jak w końcu w orange trafie na osobę która "coś wie" xD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MatixerPL brałbym pod uwage to co powiedziala pani z tp teltech.
salon dostanie zakres budynkowy przed oddaniem wiec dopiero wtedy beda wiedziec czy Twoj dom zostal ujety czy tez nie. ale do tego czasu juz sam bedziesz widzial czy dociagneli Ci kabel 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
co najlepsze żeby kuzynce podłączyć, to muszą się o zgodę mnie pytać, bo światło do niej będzie musiało przez moją działkę przechodzić, co najlepsze zgłaszałem do POPC2 swój adres, a ujęli adres kuzynki xD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zglaszac sobie mozna bo i tak to nie ma wiekszego znaczenia.
ja bym zrobil tak.
ok daje zgode na przejscie przez moja dzialke ale wybudujcie mi przylacze.
moze uda sie pozniej zalatwic kwestie formalne. bo nie ma co liczyc ze od razu dostanie sie usluge.
za to technicznie masz prawie gotowca.
mozesz sie rowniez pomodlic o to aby twoj adres znalazl w kolejnym konkursie popc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jeszcze 1 pytanie xD, bo jak mówiłem teoretycznie są 4 domy, to jak w popc jest 1 adres( a w nim 1 dom z osobnym adresem przykładowo masz dwa domy na Ulica 11 oraz jeden dom który ma 2 adresy 11A i 11A/1 xD
to teoretycznie ogólnie by musiały być 4 przyłącza pod każdy adres, żeby każdy miał?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć,
Warto też sprawdzić czy doprowadzenie kabla do domu kuzynki może się odbyć tylko przez Twoją działkę. Jeśli nie ma innej drogi (np. z ulicy po prawej stronie planu) wykonawca musi się liczyć z Twoją zgodą. Zawsze można powiedzieć, że uzależniasz wykonanie prac od dołączenia usługi również Tobie. Nie będziesz jednak uniemożliwiał skorzystania kuzynce, jeśli obojgu nie założą. Jeżeli żyjecie w zgodzie zawsze możesz pociągnąć kabel eth przy światłowodzie i dopóki nie wyjaśnisz sprawy Swojej instalacji...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MatixerPL jeden adres to jeden nr budynku. Budynek może mieć np zakres lokalowy 1-3. I do takiego budynku masz doprowadzone 3 kable = 3 usługi do założenia.
Dwa budynki to dwa różne adresy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ktoś kto zgłaszał adresy do POPC na Chynowie chyba rozwiesił mapę i rzucał lotkami, ulica Dębowa z samymi domami min. 30 lat i tak wiele nie zakwalifikowali. Oczywiście jest to ulica białej plamy bo jest na niej tylko neo 10Mb.
- « Poprzedni
- Następny »