- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telefon stacjonarny-Plan na każdy dzień
@wlado to zależy jaką masz promocję na numerze. Ja początkowo miałem ze zniżką przez pół roku, a teraz umowa przedłuża się na 24 mies.
żeby było ciekawiej, umowa na neostradę ma trochę inne warunki. U mnie: automatyczny aneks na 6 mies z ceną jaka mnie obowiązywała z umowy 24 mies.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiroautomatyczne przedłużenie umowy na neo już przerabiałem, faktycznie na 6 miesięcy, umowa na telefon stacjonarny ma się przedłużyć na czas nieokreślony, na tych samych warunkach, z miesięcznym wypowiedzeniem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wladoPrzede wszystkim trzeba sprawdzić umowę i sprawdzić jak tryb przedłużenia umowy był wybrany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Teraz są tylko 2 dostępne plany. Rozmowy 100. Jak nazwa wskazuje jest w nim 100 minut do wykorzystania. Po przekroczeniu 0.20 zł za połączenia stacjonarne i komórkowe oraz 0.49 zł za rozmowy międzynarodowe stacjonarne do 1 Strefy a komórkowe do USA i Kanady. W planie bez limitu za 59.99 zł wymienione wyżej połączenia są bez ograniczeń. Jeśli chodzi o obecna umowa tak jak wyżej wspomniano zależy na jakich warunkach była zawarta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgodnie z Waszymi sugestiami, odnalazłem papierową umowę i z niej wynika, że bez mojej reakcji, umowa przedłuży się na czas nie określony, a opłaty będą zgodne z cennikiem. W cenniku mam przy umowie na czas nie określony za Plan na każdy dzień kwotę 79 zł. Dzwoniłem dzisiaj ponownie, już z numeru stacjonarnego, prosiłem o dokładne sprawdzenie i konsultant upierał się, że po przejściu umowy na czas nie określony, opłaty nie ulegną zmianie.🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wlado , jeśli umowa była podpisana po 19 listopada 2018, to moim zdaniem nic się nie zmieni, czyli czas nieokreślony i abonament bez zmian.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ron:
Data 19 listopada 2018 dotyczy Orange Love, pakietu usług stacjonarnych (internet, TV i telefon) i internetu stacjonarnego.
Ze strony Orange:
Jeżeli posiadasz telefon stacjonarny w Orange, możesz wybrać czy umowa po okresie promocyjnym:
- przedłuży się na kolejny okres promocyjny (12 lub 24 miesiące),
- przejdzie na czas nieokreślony z wyższą opłatą cennikową,
- wygaśnie zgodnie z okresem na jaki została zawarta.
Dla umów na telefon stacjonarny zawartych po 22.06.2020 w planach:
- Plan Rozmowy 100,
- Plan Rozmowy bez Limitu,
umowy przedłużą się na czas nieokreślony z zachowaniem opłaty za abonament.
Po upływie okresu zobowiązania (12 lub 24 miesiące) umowa przedłuży się na czas nieokreślony. Wtedy usługę będziemy świadczyć na warunkach z ostatniego miesiąca przed przedłużeniem. Oznacza to, że Klient będzie nadal korzystał z abonamentu w obniżonej kwocie, pomimo że nie będzie już zobowiązany do utrzymywania usługi.
Aktualnie operator musi cię poinformować o tym w jaki sposób będzie kontynuowana umowa na miesiąc przed jej zakończeniem. Masz prawo wyboru jednej z trzech opcji w starych umowach.
Kończy się era automatycznego przedłużania umów. Nowe umowy będą zawsze przechodzić w umowy na czas nieokreślony z tymi samymi opłatami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja zawsze miałam tak
.
Plan na każdą kieszeń 32,36 zł brutto.
60 minut rozmów 2,64 zł brutto Z powodu osoby starszej osoby i czasem wykona kilka telefonów-średnio do 45 minut wykorzysta.
Razem 35zł brutto.
Automatycznie przechodzi na czas nieokreślony bez zwiększenia kosztów.
Aby przechodziła na czas nieokreślony na infolinii wystarczy powiedzieć aby tak się działo. Odznaczą i z automatu przejdzie na kolejne 6 miesięcy na tych samych warunkach gdy się skończy umowa i potem ponownie na kolejne 6 miesięcy i tak za każdym razem aż nie zmienisz na inną umowę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam po przerwie, umowa przeszła na czas nieokreślony, kwota do zapłaty bez zmian czyli 49 zł. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak nie korzystasz z telefonu a utrzymujesz łącze dla neta to przejdź na 30-32 zł. Jak nie dzwonisz dużo to abonament 35zł masz i w tym 60 minut rozmów.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »