- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pismo w sprawie przedłużenie oferty i,,, telefon do konsultanta pod płatnym numerem?!
@bluesmanniaki to jak dobrze rozumiem: jesteś, dostałeś i masz za darmo połączenie nawet z tą płatną...
To gdzie tu problem? Dla Ciebie jest przedłużenie/odnowienie bezpłatne i tyle...o co właśnie pytałeś w temacie wątku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pismo w sprawie przedłużenie oferty i,,, telefon do konsultanta pod płatnym numerem?!
O rety, kolega niech spokojnie przeczyta początkowe posty 😉
Że przedłużenie jest bezpłatne to jeszcze inna sprawa ale:
Po pierwsze, nie wiedziałem że ten numer 801..... jest bezpłatny dla klientów Orange,
Po drugie, jak jest weryfikowane czy dzwoni klient? Czy to musi być ze stacjonarnego numeru należącego do Orange? Czy z komórkowego (numer w Orange) też będzie bezpłatny?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bluesmanniakinapisał(-a)
Po drugie, jak jest weryfikowane czy dzwoni klient? Czy to musi być ze stacjonarnego numeru należącego do Orange?
A na przykład przez PESEL lub kod abonencki Orange lub może przez powiadomienie w Mój Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bluesmanniaki Orange identyfikuje klientów i bez różnicy czy stacjonarny czy komórkowy nr, można też z numeru sprzedażowego skorzystać i i dzwonią oni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak jest weryfikowane to najlepiej sprawdzić organoleptycznie. Jakieś drastyczne konsekwencje nie grożą. Za każdym razem może być inaczej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Drastyczne to nie ale pare złotych można stracić, takie rozmowy o przedłużeniu umowy zwykle długo trwają 😉
@toleknapisał(-a)
@bluesmanniakinapisał(-a)
Po drugie, jak jest weryfikowane czy dzwoni klient? Czy to musi być ze stacjonarnego numeru należącego do Orange?
A na przykład przez PESEL lub kod abonencki Orange lub może przez powiadomienie w Mój Orange?
No nie o taką weryfikację mi chodziło 😉
________
* Scalenie wpisów - Bartłomiej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bluesmanniaki przecież baza danych zawiera gdzie jaki numer istnieje ( znaczy u jakiego jest operatora) bo jakby działały rozliczenia międzyoperatorskie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13napisał(-a)@bluesmanniaki przecież baza danych zawiera gdzie jaki numer istnieje ( znaczy u jakiego jest operatora) bo jakby działały rozliczenia międzyoperatorskie?
Ależ oczywiście. I żaden pesel nie jest do tego potrzebny 😉
Dobra, wiem już chyba wszystko i rozwiązanie zaznaczone, amen.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »