Mam OL Extra - ile kosztować będzie utrzymanie tych samych usług w nowej ofercie?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 843
  • 2794
  • 3

Mam OL Extra - ile kosztować będzie utrzymanie tych samych usług w nowej ofercie?

Mam umowę z 5.12.2023 Orange Love Extra (1GB/s), Eleven 

Dekodery : ICU100,IWU200 (Multiroom) FB6

Volp : + 3000 min na komórki z Volp 600GB w tel komórkowym @ łącze FTTH koszt

Jaki to będzie obecnie pakiet przy obecnej ofercie oraz koszt miesięczny teraz płace prawie 260 zł 

I tak poza tym jaki koszt jest teraz opcji HBO i reszty bo rozumiem że nie są już zawarte w danych pakietach

Siemaneczko 🙂 

13 ODPOW. 13

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1491
  • 5960
  • 57

@ryba168  po zalogowaniu się do MO możesz wygenerować sobie proponowaną dla Ciebie ofertę ze wszystkimi dodatkami.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1354
  • 3338
  • 31

@ryba168  dzis wybierajac (pomijam rabaty typu 6x0 czy rabaty kwotowe)
OLEx - 190 (komfortowy, hbo, multi+)
multiroom - 15
eleven - 10
pakiet 3000min - 20
dzierzawa sprzetu - 9,98
opla ta za linie(?) - 5

nie przechodz na nowa oferte orange love mini + extra tv jezeli zalezy Ci na voip i dodatkowych pakietach tv np pakiet fun  🙂
nie dostaniesz hbo, nie ma multiroom, nie ma dodatkowych pakietow tv haha

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 843
  • 2794
  • 3

Czyli rozumiem że LOVE nadal jest tylko ukryty ?

Czy jak to jest chciałbym dokładnego wyjaśnienia jako subskrybent usług czy to tak wiele ?

🙂

• 1491
  • 5960
  • 57

Tak, jest nadal. Po prostu z nazw usług znikło LOVE. Tylko jeśli chcesz TV z dekoderem, a nie tylko przez apkę to wybierasz  "Światłowód +Telewizja, a nie "Światłowód + Extra TV".

• 1354
  • 3338
  • 31

@Glutnapisał(-a)

Tak, jest nadal. Po prostu z nazw usług znikło LOVE. Tylko jeśli chcesz TV z dekoderem, a nie tylko przez apkę to wybierasz  "Światłowód +Telewizja, a nie "Światłowód + Extra TV".

Nic nie zniknęło. Nadal oferta dostepna

• 1491
  • 5960
  • 57

@PARANOJAgdzie? U mnie żadna z dostępnych ofert nie jest podpisana LOVE i na stronie w przykładowych ofertach też nie widać.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8697
  • 35155
  • 293

Co więcej nie widać też ofert na telefon VoIP, generalnie nic nie jest jasne od wprowadzenia tej dziwacznej oferty telewizyjnej dla dostępnych dla wszystkich poza klientami.

• 1354
  • 3338
  • 31

@Glutnapisał(-a)

@PARANOJAgdzie? U mnie żadna z dostępnych ofert nie jest podpisana LOVE i na stronie w przykładowych ofertach też nie widać.

To ze nie widać nie oznacza ze nie ma. Orange nie promuje juz pakietu net+tv+voip oraz OL. Oferty sa rabatow. 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2322
  • 6950
  • 225

@PARANOJApisze dobrze,  Love jest nadal dla przedłużających jak i dla nowych, ale schowany do szuflady celem zapomnienia.

Obecnie najlepszym rozwiązaniem będzie pozostanie w Love na czas nieokreślony pomimo trochę wyższej ceny zazwyczaj 10-20 zł mc, ponieważ nie ma żadnych rabatów dla przedłużających. Przedłużenie będzie skutkowało i tak taką samą ceną jak na czas nieokreślony. Więc po co...

Przejście na nową ofertę mija się z celem - mniejszy pakiet neta na komórkowym, brak multiroom, brak dodatkowych pakietów tv,brak też rabatów dla migrujących z Love do nowej oferty.

Trzeba poczekać aż dopracują nową ofertę i zobaczą że ludzie uciekaja do konkurencji.