Mam OL Extra - ile kosztować będzie utrzymanie tych samych usług w nowej ofercie?

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1487
  • 5931
  • 57

Mam OL Extra - ile kosztować będzie utrzymanie tych samych usług w nowej ofercie?

@Arti_Kn_Pl  dziękuję za wytłumaczenie. Zauważyłem jeszcze, że ofertę z dekoderem i VoIP można wybrać w aplikacji po kliknięciu "Skontaktuj ofertę samodzielnie". Przez www już nie.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1354
  • 3338
  • 31

@Arti_Kn_Pl  przecież ta oferta to niedopracowany gniot. 
trzeba jakieś aplikacje ściągać na tv lub na dekoder. do tego tv będzie zjadać łącze  haha

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 420
  • 1494
  • 1

@Arti_Kn_Plnapisał(-a)

@PARANOJApisze dobrze,  Love jest nadal dla przedłużających jak i dla nowych, ale schowany do szuflady celem zapomnienia.

Obecnie najlepszym rozwiązaniem będzie pozostanie w Love na czas nieokreślony pomimo trochę wyższej ceny zazwyczaj 10-20 zł mc, ponieważ nie ma żadnych rabatów dla przedłużających. Przedłużenie będzie skutkowało i tak taką samą ceną jak na czas nieokreślony. Więc po Trzeba poczekać aż dopracują nową ofertę i zobaczą że ludzie uciekaja do konkurencji.

Jeśli tego nie dopracują do końca roku to Love  na  nieokreślonym będzie nieopłacalne, przedłużać  też nie warto bo mogą nagle  bardziej "wzbogacać" nową "kosmiczną" ofertę pomijając  stary Love.

Jest trzecie wyjście- mamy konkurencję.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1354
  • 3338
  • 31

@Praziomeknapisał(-a)

@Arti_Kn_Plnapisał(-a)

@PARANOJApisze dobrze,  Love jest nadal dla przedłużających jak i dla nowych, ale schowany do szuflady celem zapomnienia.

Obecnie najlepszym rozwiązaniem będzie pozostanie w Love na czas nieokreślony pomimo trochę wyższej ceny zazwyczaj 10-20 zł mc, ponieważ nie ma żadnych rabatów dla przedłużających. Przedłużenie będzie skutkowało i tak taką samą ceną jak na czas nieokreślony. Więc po Trzeba poczekać aż dopracują nową ofertę i zobaczą że ludzie uciekaja do konkurencji.

Jeśli tego nie dopracują do końca roku to Love  na  nieokreślonym będzie nieopłacalne, przedłużać  też nie warto bo mogą nagle  bardziej "wzbogacać" nową "kosmiczną" ofertę pomijając  stary Love.

Jest trzecie wyjście- mamy konkurencję.

Spokojnie, zaraz rura zmięknie haha