- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam OL Extra - ile kosztować będzie utrzymanie tych samych usług w nowej ofercie?
Mam umowę z 5.12.2023 Orange Love Extra (1GB/s), Eleven
Dekodery : ICU100,IWU200 (Multiroom) FB6
Volp : + 3000 min na komórki z Volp 600GB w tel komórkowym @ łącze FTTH koszt
Jaki to będzie obecnie pakiet przy obecnej ofercie oraz koszt miesięczny teraz płace prawie 260 zł
I tak poza tym jaki koszt jest teraz opcji HBO i reszty bo rozumiem że nie są już zawarte w danych pakietach
Siemaneczko 🙂
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam OL Extra - ile kosztować będzie utrzymanie tych samych usług w nowej ofercie?
@ryba168 po zalogowaniu się do MO możesz wygenerować sobie proponowaną dla Ciebie ofertę ze wszystkimi dodatkami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ryba168 dzis wybierajac (pomijam rabaty typu 6x0 czy rabaty kwotowe)
OLEx - 190 (komfortowy, hbo, multi+)
multiroom - 15
eleven - 10
pakiet 3000min - 20
dzierzawa sprzetu - 9,98
opla ta za linie(?) - 5
nie przechodz na nowa oferte orange love mini + extra tv jezeli zalezy Ci na voip i dodatkowych pakietach tv np pakiet fun 🙂
nie dostaniesz hbo, nie ma multiroom, nie ma dodatkowych pakietow tv haha
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jak to jest chciałbym dokładnego wyjaśnienia jako subskrybent usług czy to tak wiele ?
🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, jest nadal. Po prostu z nazw usług znikło LOVE. Tylko jeśli chcesz TV z dekoderem, a nie tylko przez apkę to wybierasz "Światłowód +Telewizja, a nie "Światłowód + Extra TV".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glutnapisał(-a)Tak, jest nadal. Po prostu z nazw usług znikło LOVE. Tylko jeśli chcesz TV z dekoderem, a nie tylko przez apkę to wybierasz "Światłowód +Telewizja, a nie "Światłowód + Extra TV".
Nic nie zniknęło. Nadal oferta dostepna
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJAgdzie? U mnie żadna z dostępnych ofert nie jest podpisana LOVE i na stronie w przykładowych ofertach też nie widać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJApisze dobrze, Love jest nadal dla przedłużających jak i dla nowych, ale schowany do szuflady celem zapomnienia.
Obecnie najlepszym rozwiązaniem będzie pozostanie w Love na czas nieokreślony pomimo trochę wyższej ceny zazwyczaj 10-20 zł mc, ponieważ nie ma żadnych rabatów dla przedłużających. Przedłużenie będzie skutkowało i tak taką samą ceną jak na czas nieokreślony. Więc po co...
Przejście na nową ofertę mija się z celem - mniejszy pakiet neta na komórkowym, brak multiroom, brak dodatkowych pakietów tv,brak też rabatów dla migrujących z Love do nowej oferty.
Trzeba poczekać aż dopracują nową ofertę i zobaczą że ludzie uciekaja do konkurencji.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »