- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak uzyskać najlepszą ofertę przy migracji z miedzi na światłowód?
Witam, dzwonił do mnie przedstawiciel handlowy Orange i zaproponował mi zmianę internetu na światłowodowy(niedługo będzie podłączony do kamienicy) w związku z tym mam kilka pytań. Czy wtedy jest podpisywana nowa umowa? Czy można wyrwać jakieś zniżki net+tv? Przedstawiciel mi powiedział że kwota itd będzie taka sama net 300mb, że niestety ale nie może dać żadnych zniżek ani promocji. Jaka jest prawda, można coś wyrwać?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenie światłowodu
@Kamillo90 wszystko zależy, jaka oferta będzie dostępna w danej chwili. Dla osób przechodzących na światłowód mogą być korzystniejsze warunki, jak dla nowych. Często jest kontynuacją umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenie światłowodu
No właśnie przedstawiciel handlowy daje mi takie same warunki tylko internet 300mb mimo że dwie kamienice dalej gdzie światłowód już jest to typek wyrwał 2gb w tej samej cenie na rok i ogólnie tańsze warunki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenie światłowodu
@Kamillo90 próbuj, może coś wynegocjujesz. Na to wygląda, że oferta zależna od miejsca i czasu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenie światłowodu
No właśnie przedstawiciel upiera się twardo przy swoim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenie światłowodu
@Kamillo90 zgadnij znajomego, może ma kontakt do osoby, u której podpisał umowę na lepsze warunki. Warto sprawdzić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenie światłowodu
@ketrasaArturnapisał(-a)
@Kamillo90 zgadnij znajomego, może ma kontakt do osoby, u której podpisał umowę na lepsze warunki. Warto sprawdzić.
To jest ten sam przedstawiciel
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenie światłowodu
Oferty są układane indywidualnie, w sposób nijasny i niejawny. Możesz próbować w różnych kanałach, nie musisz kurczowo trzymać się sprzedawcy który nie chce być elastyczny. Masz BOK telefoniczny, masz www, masz biura obsługi czyli "salony". Do wyboru do koloru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenie światłowodu
@Kamillo90 tak jak pisałem tu Kolejna Awaria - Nasz Orange - 373754 na Twoim miejscu wziąłbym sprawy w swoje ręce i dowiadywałbym się osobiście bez pośredników.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak uzyskać najlepszą ofertę przy migracji z miedzi na światłowód
@Kamillo90 nowy klient może liczyć na inne oferty. Przy migracji oferta jest uboższa . Możesz targować, ale zasady przejścia między usługami są raczej sztywne. Załóż na innego domownika nowy, a stary odłącz jeśli umowa jest na czas nieokreślony. Jeśli terminową, gorzej, bo dochodzą kary za zerwanie
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »