- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet Domowy 4G/LTE
Witam,
W jednym z tematów poruszałem problem niewystarczających pakietów w Internecie Domowym LTE. Po sprawdzeniu wszystkich ofert okazało się, że tylko Orange ma maksymalny pakiet 250Gb. Wszystkie pozostałe sieci oferują już 500Gb i to w korzystniejszej cenie.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet Domowy 4G/LTE
@mswitaj cieszymy się, że podzieliłeś się z nami swoją wiedzą na temat ofert w zakresie pakietów transmisji. Nie wiem jednak, czy oczekujesz jakiejś pomocy, informacji zwrotnej... bo obietnicy zmiany oferty Orange tutaj nie uzyskasz... nie do tego jest to forum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet Domowy 4G/LTE
@mswitaj skoro masz niedosyt w ofercie, to Pomysł zrobić trzeba w stosownym dziale 'Pomysły' 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet Domowy 4G/LTE
Zadałem pytanie jak można uzyskać większy pakiet. Kierunek w jakim poszedł wątek nie spodobał się Adminowi i go usunął. Rozumiem, że tutaj możemy tylko chwalić Orange.
Aktualnie mam Orange Love Mini LTE + Internet Mobilny Optymalny. Konsultant doradził, że aby zwiększyć pakiet mogę sobie dokupić drugi Orange Love Mini LTE. Razem miałbym 5 (pięć) numerów! Co za okazja? Być może ktoś z Marketingu Orange tu zagląda i zastanowi się nad aktualizacją oferty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet Domowy 4G/LTE
@mswitaj nie chodzi o chwalenie Orange. Forum ma służyć głównie pomaganiu użytkownikom będącym klientami bądź potencjalnymi klientami... w rozwiązywaniu problemów, uzyskiwaniu informacji czy do usług czy też w związku z urządzeniami w ramach szeroko rozumianej sfery telekomunikacyjnej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet Domowy 4G/LTE
@Misiek62 proszę w takim razie o poradę jak zwiększyć pakiet danych z 250Gb do 500Gb w cenie 70 zł za całość?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet Domowy 4G/LTE
@mswitaj wróć do pierwszego posta, staramy się pomóc w tym zakresie w jakim możemy, nikt z użytkowników nie zmieni dla innego oferty... w większości nie jesteśmy pracownikami Orange tylko takimi samymi klientami, użytkownikami. Jeśli u konsultanta nie uzyskałeś informacji, oferty która Cię satysfakcjonuje, a znalazłeś u innych dostawców "coś korzystniejszego", w pełni odpowiadającego Twoim oczekiwaniom, to na Twoim miejscu skorzystałbym z takiej oferty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet Domowy 4G/LTE
@mswitaj da się jeżeli się kogoś znajdzie, żeby przejąć po nim taką umowę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet Domowy 4G/LTE
@Misiek62 ale mi chodzi również o to, żeby Orange widział, że odstaje od konkurencji ze swoją ofertą i żeby zmieniał się na lepsze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet Domowy 4G/LTE
@mswitaj Sądzisz że nikt ze służb odpowiedzialnych za formułowanie oferty nie sprawdza co oferuje konkurencja?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »