- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta przedłużenia Orange Love
Cześć,
Dostalem ofertę przedłużenia pakietu Orange Love:
- internet 1 giga
- tv pakiet podstawowy
- komórka
- tel. stacjonarny (nie korzystam)
Poza orange love mam jeszcze na koncie 2 dodatkowe numery komórkowe i 1 internet mobilny.
Rabat za przedłużenie 10 zł mies.
Plus zgody marketingowe i efaktura razem kolejne 10 zł mies.
Finalnie oferta przedluzeniowa wynosi:
120 zł/miesięcznie (standard - jak dla wszystkich)
Do końca umowy mam 4 mies. Czy warto czekać do końca umowy na lepsze warunki? Albo czy przejscie umowy na czas nieokreślony spowoduje pojawienie się extra oferty przedluzeniowej?
Prosze o wypowiedzi osób, które posiadają takie parametry orange love jak ja. Ile placicie miesięcznie?
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Hu5tler nie posiadam takiego pakietu jak Twój, ale wypowiem się na temat rabatów, więc te rabaciki to max jaki możesz wyrwać, ewentualnie jeżeli pozostały jeszcze 4 miechy to obserwacja być może trafi się jakaś promka w międzyczasie lecz na wiele bym nie liczył.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Hu5tler czy te dwa numery korzystają ze zniżek z tytułu posiadania pakietu OL? Jeśli tak, to nie możesz zakończyć pakietu OL, bo dla pozostałych dwóch numerów zostaną anulowane zniżki i abonament wzrośnie. Według mnie najlepszym rozwiązaniem będzie pozostawienie pakietu OL bez przedłużenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak korzystają, ale one akurat przeszły juz po 2 latach na czas nieokreślony, więc w kazdej chwili można się z nimi pożegnać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Hu5tler ja ze swoim pakietem OL pożegnałem się. Tylko, że ja miałem mobilny, ale z powodu podwyższenia abonamentu jak chciałem przedłużyć umowę, postanowiłem zrezygnować.