Co jest w tej ofercie?

ROZWIĄZANE

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 4
  • 4
  • 0

Co jest w tej ofercie?

Witajcie,

chciałem przedłużyć umowę, ale nie wiem co mam w tym abonamencie za 29,99. Czy same połączenia nielimitowane do Orange? Czy do wszystkich sieci? Co z smsami?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Co jest w tej ofercie?

Ze screenu widać, że korzystasz ze wcześniejszego przedłużenia - masz 9 miesięcy do końca umowy. Być może żadna oferta bez telefonu na ten moment nie jest dla Ciebie dostępna. Na 93 dni przed końcem umowy będą wszystkie opcje.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 ODPOW. 9

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5577
  • 19292
  • 187

Co jest w tej ofercie?

ssss napisał(-a):

Witajcie,

chciałem przedłużyć umowę, ale nie wiem co mam w tym abonamencie za 29,99. Czy same połączenia nielimitowane do Orange? Czy do wszystkich sieci? Co z smsami?

@ssss a kliknąłeś "sprawdź szczegóły"? 

• 4
  • 4
  • 0

Co jest w tej ofercie?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Co jest w tej ofercie?

Jeśli masz opcję 279 zł na start, to tam masz nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci komórkowych. Internet widać. W dalszym etapie zamówienia powinny być szczegóły. Coś więcej Cię interesuje?

• 4
  • 4
  • 0

Co jest w tej ofercie?

Czyli wychodzi na to że jest to ten abonament? http://s29.postimg.org/wsh0fkn3r/screenshot_66.png

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 1027
  • 2146
  • 181

Co jest w tej ofercie?

W planie, są nielimitowane rozmowy do sieci komórkowych i nielimitowane SMS-y  na komórki oraz 5 GB przez 3 miesiące, a następnie 3 GB co miesiąc.

Tak, jest to drugi Smart Plan.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Co jest w tej ofercie?

Tak, wyjściowo on wynosi 65,98 zł.

• 4
  • 4
  • 0

Co jest w tej ofercie?

Dziekuję. Jeszcze mam pytanie - czemu jeśli klikam na opcję "wybierz bez telefonu" to i tak mnie przełącza na opcję z telefonem? Przy przedłużeniu umowy.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Co jest w tej ofercie?

Ze screenu widać, że korzystasz ze wcześniejszego przedłużenia - masz 9 miesięcy do końca umowy. Być może żadna oferta bez telefonu na ten moment nie jest dla Ciebie dostępna. Na 93 dni przed końcem umowy będą wszystkie opcje.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Co jest w tej ofercie?

@Piotrekk85 jak zawsze strzela w sedno 😉 Gratuluję 😉