- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Opiszę swój problem. Posiadam Neostradę i ofertę na kartę Orange Yes. Chciałem zakupić pakiet Orange Love i włączyć do niego te dwie usługi. Raz złożyłem zamówienie przez stronę, po telefonie ze sklepu internetowego Pani poinformowała mnie, że kurier będzie od 3-5 dni. Po tygodniu oczekiwania zadzwoniłem na infolinię i dowiedziałem się, że takiego zamówienia nie ma na moim koncie i Pani zaproponowała wprowadzenie nowego na co się zgodziłem. Na drugi dzień z ciekawości napisałem na czacie czy zamówienie zostało zweryfikowane, po chwili ustaleń konsultant z przykrością stwierdził, że nie będzie możliwa realizacja zamówienia z powodu zawiłości w systemie :/. Otrzymałem też informację, że mogę udać się do salonu, gdzie zostanie wprowadzone zamówienie awaryjnie. Tylko myślę czy w salonie dostane gratisowego Huawei Y6 no i nie będzie możliwości odstąpienia od umowy w razie czego.
Pierwszy raz się z takim czymś spotykam, żeby klient chciał sam coś zamówić, a ze strony firmy nie ma takiej możliwości. Niezły bałagan delikatnie mówiąc w tym Orange.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@1pietrek1 podejdz do salonu temat załatwisz od ręki. Jeżeli coś będzie nie tak to też na miejscu się dowiesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości zamówienia Orange Love
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, nigdy. Dodam, że raz już zamówiłem Orange Love, ale musiałem odstąpić od umowy. Doczekałem aż się umowa odwróci i ponownie złożyłem zamówienie ze skutkiem jak wyżej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@1pietrek1 podejdz do salonu OL będziesz mógł zamówić i też dostaniesz y6 lub y5 zależy do której oferty... A w jakim mieście :)??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chciałem Orange Love Extra. Miasto Wałbrzych. Skoro dostanę telefon to się zastanowię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Minęło 🙂 Dlatego wszystko to wydaje się dziwne...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@1pietrek1 podejdz do salonu temat załatwisz od ręki. Jeżeli coś będzie nie tak to też na miejscu się dowiesz.