Witam
Opiszę swój problem. Posiadam Neostradę i ofertę na kartę Orange Yes. Chciałem zakupić pakiet Orange Love i włączyć do niego te dwie usługi. Raz złożyłem zamówienie przez stronę, po telefonie ze sklepu internetowego Pani poinformowała mnie, że kurier będzie od 3-5 dni. Po tygodniu oczekiwania zadzwoniłem na infolinię i dowiedziałem się, że takiego zamówienia nie ma na moim koncie i Pani zaproponowała wprowadzenie nowego na co się zgodziłem. Na drugi dzień z ciekawości napisałem na czacie czy zamówienie zostało zweryfikowane, po chwili ustaleń konsultant z przykrością stwierdził, że nie będzie możliwa realizacja zamówienia z powodu zawiłości w systemie :/. Otrzymałem też informację, że mogę udać się do salonu, gdzie zostanie wprowadzone zamówienie awaryjnie. Tylko myślę czy w salonie dostane gratisowego Huawei Y6 no i nie będzie możliwości odstąpienia od umowy w razie czego.
Pierwszy raz się z takim czymś spotykam, żeby klient chciał sam coś zamówić, a ze strony firmy nie ma takiej możliwości. Niezły bałagan delikatnie mówiąc w tym Orange.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
@1pietrek1 podejdz do salonu temat załatwisz od ręki. Jeżeli coś będzie nie tak to też na miejscu się dowiesz.
Nie, nigdy. Dodam, że raz już zamówiłem Orange Love, ale musiałem odstąpić od umowy. Doczekałem aż się umowa odwróci i ponownie złożyłem zamówienie ze skutkiem jak wyżej.
@1pietrek1 podejdz do salonu OL będziesz mógł zamówić i też dostaniesz y6 lub y5 zależy do której oferty... A w jakim mieście
??
Chciałem Orange Love Extra. Miasto Wałbrzych. Skoro dostanę telefon to się zastanowię.
Minęło
Dlatego wszystko to wydaje się dziwne...
@1pietrek1 podejdz do salonu temat załatwisz od ręki. Jeżeli coś będzie nie tak to też na miejscu się dowiesz.