- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Bardzo dziękuję za życzenia..do setki już z górki, ale jeszcze tyle do zrobienia, zwiedzenia, napisania i nauczenia...
🍰🎂 Śmietankowy, lub jak kto lubi... Smacznego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@agat13 , nie planuj, tylko ciesz się chwilą. Pewnie pół światu pięknego kwiatu wzdycha do Ciebie😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Kurcze, przegapiłem...
@agat13 Lekko spóźnione, ale zawsze szczere,
życzę Ci zdrowia, zadowolenia z dokonań, realizacji planów, tych zawodowych jak i osobistych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Dziś Dzień Internetu 😉 może powspominajmy o dawnym Internecie u was
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@deestnapisał(-a)Dziś Dzień Internetu 😉 może powspominajmy o dawnym Internecie u was
@deest , moja najwcześniejsza styczność z internetem była gdzieś w okolicach 13-15 roku życia w dawnym PRL-u, czyli 1968-1970, zanim skończyłem podstawówkę. Długi na kilkanaście metrów sznurek z dratwy i dwie dziurki w puszkach po konserwie typu okrągłego z zawiązanymi supełkami były jak obecny światłowód. Z kolegą tak się łączyliśmy w zagajniku, a "światłowód" z dratwy był porozwieszany po gałęziach drzew. Żadnych zacięć, bo sznurek był napięty do granic wytrzymałości. A w pobliżu była wieża większa niż niejeden BTS, na którą spinaliśmy się, by zwiększyć zasięg😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@deest pierwszy mój net wdzwaniany na modemie w kompie Pentium 100, później jako jeden z pierwszych SDI 115kb/sek i później Neo128kb/sek na Siemensie, 512kb/sek na Sagemie @900....dalej wymieniać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@agat13 napisał(-a)
@deest pierwszy mój net wdzwaniany na modemie w kompie Pentium 100, później jako jeden z pierwszych SDI 115kb/sek i później Neo128kb/sek na Siemensie, 512kb/sek na Sagemie @900....dalej wymieniać?
A ja akurat z ciekawości chciałbym poznać @agat13 dalsze Twoje przygody z "medium" do Internetu. 🤠
Może i mi się coś przypomni. 😌
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś