Pogaduchy 4.0

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8684
  • 35123
  • 293

Pogaduchy 4.0

Eee, tam. No duża objętość, ale co to za DDoS który z jednego identyfikowalnego źródła idzie? To zwykły DoS, który łatwo zablokować. No i 35s... kto by się czymś takim przejmował?
CERT Orange chwali się radzeniem sobie ze znacznie, IMHO, trudniejszymi przypadkami. No i co to ma niby być za konkurencja sportowa, skoro rekordy świata mają być raportowane? Gdyby o rekordy świata chodziło, to sam zainteresowany siebie może zablokować dla czystej uciechy zaraportowania nowego rekordu świata. Nie dajmy się zwariować. Twitterek to zło.😉

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

Pogaduchy 4.0

Ktoś oglądał ten piłkarski horror ? Takie mecze powinny się po 22 zaczynać zdecydowanie ... 

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1491
  • 5956
  • 57

Pogaduchy 4.0

@Rafałnapisał(-a)

Ktoś oglądał ten piłkarski horror ? Takie mecze powinny się po 22 zaczynać zdecydowanie ... 

@Rafał  Polacy lubią horrory w sportach zespołowych😀

• 1145
  • 8721
  • 82

Pogaduchy 4.0

No tak zapomniałem o koszykarzach, na 12 sek przed końcem prowadzili z Belgami i przegrali, coś w tym jest, coś w tym jest. Szczerze nastawiłem się, że dobrze będzie jak nie wyjedziemy z więcej jak 3 bramkami w plecy i jakoś to będzie nie tragicznie wyglądać. Po pierwszej połowie byłem nawet szczęśliwy, że gra bez piłki jako tako nam zaczyna wychodzić, natomiast 2 połowa to już inna bajka.

• 1491
  • 5956
  • 57

Pogaduchy 4.0

@Rafał  modę na horrory to wprowadzili swego czasu szczypiorniści "7 sekund, dużo czasu"(jedna Wenta).

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14529
  • 153

Pogaduchy 4.0

Słuchajcie, horrory są fajne. 💪
Ale ja tam wolę thrillery... Z Igą Świątek 😏 

• 1145
  • 8721
  • 82

Pogaduchy 4.0

częściej to chyba luźne filmy komediowe  jak wygrywa często po 6-0 😀.

• 1491
  • 5956
  • 57

Pogaduchy 4.0

@Rafałnapisał(-a)

częściej to chyba luźne filmy komediowe  jak wygrywa często po 6-0 😀.

@Rafał  ostatnio to była "Zemsta za Wimbledon" niestety.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 433
  • 1562
  • 4

Pogaduchy 4.0

Patrzę wyszukuje tematy AI na YouTube, a tutaj cos takiego: https://youtu.be/jOlaTyvGpW4. Oglądam to i aż dziwne, że on tak mówi jakby coś serio umiał (dla osoby co nie zna AI). Taka wersja Terry'ego Davisa, choć nazywanie go tak, gdy Terry umiał

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 433
  • 1562
  • 4

Pogaduchy 4.0

Z fajnych informacji naukowych - Wzrost zainteresowania kierunkami ścisłymi.

Tutaj cytat z serwisu Nauka w PolsceSpektakularny wzrost zainteresowania odnotował - już po raz kolejny - Wydział Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego. W 2023 r. próg rekrutacyjny na kierunku fizyka wyniósł 69,34 punktów, w 2024 - 74,05 punkty, w bieżącym roku - niemal 80. 😉