- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Eee, tam. No duża objętość, ale co to za DDoS który z jednego identyfikowalnego źródła idzie? To zwykły DoS, który łatwo zablokować. No i 35s... kto by się czymś takim przejmował?
CERT Orange chwali się radzeniem sobie ze znacznie, IMHO, trudniejszymi przypadkami. No i co to ma niby być za konkurencja sportowa, skoro rekordy świata mają być raportowane? Gdyby o rekordy świata chodziło, to sam zainteresowany siebie może zablokować dla czystej uciechy zaraportowania nowego rekordu świata. Nie dajmy się zwariować. Twitterek to zło.😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Ktoś oglądał ten piłkarski horror ? Takie mecze powinny się po 22 zaczynać zdecydowanie ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
No tak zapomniałem o koszykarzach, na 12 sek przed końcem prowadzili z Belgami i przegrali, coś w tym jest, coś w tym jest. Szczerze nastawiłem się, że dobrze będzie jak nie wyjedziemy z więcej jak 3 bramkami w plecy i jakoś to będzie nie tragicznie wyglądać. Po pierwszej połowie byłem nawet szczęśliwy, że gra bez piłki jako tako nam zaczyna wychodzić, natomiast 2 połowa to już inna bajka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Rafał modę na horrory to wprowadzili swego czasu szczypiorniści "7 sekund, dużo czasu"(jedna Wenta).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Słuchajcie, horrory są fajne. 💪
Ale ja tam wolę thrillery... Z Igą Świątek 😏
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
częściej to chyba luźne filmy komediowe jak wygrywa często po 6-0 😀.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Patrzę wyszukuje tematy AI na YouTube, a tutaj cos takiego: https://youtu.be/jOlaTyvGpW4. Oglądam to i aż dziwne, że on tak mówi jakby coś serio umiał (dla osoby co nie zna AI). Taka wersja Terry'ego Davisa, choć nazywanie go tak, gdy Terry umiał
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Z fajnych informacji naukowych - Wzrost zainteresowania kierunkami ścisłymi.
Tutaj cytat z serwisu Nauka w Polsce: Spektakularny wzrost zainteresowania odnotował - już po raz kolejny - Wydział Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego. W 2023 r. próg rekrutacyjny na kierunku fizyka wyniósł 69,34 punktów, w 2024 - 74,05 punkty, w bieżącym roku - niemal 80. 😉