Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pogaduchy 4.0

j131
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

Pogaduchy 4.0

Eee, tam. No duża objętość, ale co to za DDoS który z jednego identyfikowalnego źródła idzie? To zwykły DoS, który łatwo zablokować. No i 35s... kto by się czymś takim przejmował?
CERT Orange chwali się radzeniem sobie ze znacznie, IMHO, trudniejszymi przypadkami. No i co to ma niby być za konkurencja sportowa, skoro rekordy świata mają być raportowane? Gdyby o rekordy świata chodziło, to sam zainteresowany siebie może zablokować dla czystej uciechy zaraportowania nowego rekordu świata. Nie dajmy się zwariować. Twitterek to zło.

Rafał
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Pogaduchy 4.0

Ktoś oglądał ten piłkarski horror ? Takie mecze powinny się po 22 zaczynać zdecydowanie ... 

Glut
Poziom 28, Znawca Przestworzy

Pogaduchy 4.0

@Rafałnapisał(-a)

Ktoś oglądał ten piłkarski horror ? Takie mecze powinny się po 22 zaczynać zdecydowanie ... 

@Rafał  Polacy lubią horrory w sportach zespołowych

Highlighted
Rafał

Pogaduchy 4.0

No tak zapomniałem o koszykarzach, na 12 sek przed końcem prowadzili z Belgami i przegrali, coś w tym jest, coś w tym jest. Szczerze nastawiłem się, że dobrze będzie jak nie wyjedziemy z więcej jak 3 bramkami w plecy i jakoś to będzie nie tragicznie wyglądać. Po pierwszej połowie byłem nawet szczęśliwy, że gra bez piłki jako tako nam zaczyna wychodzić, natomiast 2 połowa to już inna bajka.

Glut

Pogaduchy 4.0

@Rafał  modę na horrory to wprowadzili swego czasu szczypiorniści "7 sekund, dużo czasu"(jedna Wenta).

Wiktor
Poziom 46, Zespół Nasz Orange

Pogaduchy 4.0

Słuchajcie, horrory są fajne. 
Ale ja tam wolę thrillery... Z Igą Świątek  

Rafał

Pogaduchy 4.0

częściej to chyba luźne filmy komediowe  jak wygrywa często po 6-0 .

Glut

Pogaduchy 4.0

@Rafałnapisał(-a)

częściej to chyba luźne filmy komediowe  jak wygrywa często po 6-0 .

@Rafał  ostatnio to była "Zemsta za Wimbledon" niestety.

deest
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 4.0

Wiadomość zawiera hiperłącze

Patrzę wyszukuje tematy AI na YouTube, a tutaj cos takiego: https://youtu.be/jOlaTyvGpW4. Oglądam to i aż dziwne, że on tak mówi jakby coś serio umiał (dla osoby co nie zna AI). Taka wersja Terry'ego Davisa, choć nazywanie go tak, gdy Terry umiał

deest
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 4.0

Wiadomość zawiera hiperłącze

Z fajnych informacji naukowych - Wzrost zainteresowania kierunkami ścisłymi.

Tutaj cytat z serwisu Nauka w PolsceSpektakularny wzrost zainteresowania odnotował - już po raz kolejny - Wydział Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego. W 2023 r. próg rekrutacyjny na kierunku fizyka wyniósł 69,34 punktów, w 2024 - 74,05 punkty, w bieżącym roku - niemal 80.