Pogaduchy 4.0

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14528
  • 153

Pogaduchy 4.0

@Rafał,
a tak niedawno śmialiśmy się, że Ty robisz za złego policjanta, a ja za dobrego... 🙃

Ech, wiele, wiele lat upłynęło.

Za co najbardziej Cię cenię?
Chyba za to, że w ciężkich sytuacjach potrafisz zachować spokój i z uśmiechem podejść do trudnych zadań. 💪

Chciałbym Ci podziękować za te wszystkie lata, za wspólną naukę na błędach, za nieszablonowe myślenie i ciekawe pomysły (jak np. ten z Pogaduchami 4.0 😉).

Dzięki stary za wszystko!

Powodzenia na nowej drodze ❤️

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

Pogaduchy 4.0

Miło się robi na serduchu, jak rzewnie ronicie łezki po tylu latach spędzonych razem. Może ktoś z Was pokusi się i poprze pomysł wydania książki o kuchennym zapleczu, albo w rozszeszonej wersji o całym forum NO? Co Wy na to? Byłby biznes, frajda i fajna pamiątka😀 @Kinga , podburz z @Aśka_M chłopaków 😀 Pozdrawiam całą ekipę, na czele z dziewczynami, bo chyba przyznacie mi rację Panowie, że dzięki nim staliście się fajną męską ekipą pod pantofelkiem dziewczyn😂

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14528
  • 153

Pogaduchy 4.0

Bronku, niezły z Ciebie żartowniś! 😄
Coś może być w tym na rzeczy 😉

À propos tytułu... tego hipotetycznego dzieła. 😉 Wersja robocza: "Kuchenne rewolucje Moda" 😇

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Wiktornapisał(-a)

Bronku, niezły z Ciebie żartowniś! 😄
Coś może być w tym na rzeczy 😉

À propos tytułu... tego hipotetycznego dzieła. 😉 Wersja robocza: "Kuchenne rewolucje Moda" 😇

@Wiktor , już mi się podoba, że zaliczasz mnie do żartownisiów 😀 To nie wiedziałeś o tym? 😁

No i fajnie, ze kluje się wersja robocza tytułu 😀 Magda Gesler nie ma z Wami szans 😀

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14528
  • 153

Pogaduchy 4.0

Ja to wiedziałem ... 🤓
Ale chciałem, żeby to grono użytkowników, którzy od niedawna są na forum, też o tym się dowiedziało 😛

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

Pogaduchy 4.0

😂😂😂😂ten ban był epicki, no come on musiał się wszystkim podobać, w końcu prima aprillis na bogato 😂. Dzięki śliczne za miłe słowa @Kinga ,  choć akurat to co piszesz to domena nas wszystkich jak sama wiesz, a sam jestem o tym przekonany. Może nie skromne jest tak pisać w kontekście tego jak tu wszyscy mają okazję tylko wycinek tego zobaczyć wszystkiego. Musicie uwierzyć na słowo 😉 

W tym roku działając bardziej od zaplecza jak sprawdzałem statystyki to miałem coś jedenaście wpisów za całe pół roku, a w ciągu tego tygodnia chyba już będę mieć podobnie w drugim półroczu. 

Z forumowiczami żegnać się nie chcę, bo lubię to miejsce autentycznie a nie tylko dlatego, że było znaczną częścią mojej pracy, więc po prostu poznikał zespół, ale tak co do zasady może zmieni się o tyle na lepsze, że więcej mnie tu będzie w tej części widocznej, a przy najmniej mam taką nadzieję 😁

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33090
  • 40635
  • 1403

Pogaduchy 2^2

Kto będzie psuł ze mną nowe pogaduchy? 😔

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 529
  • 8181
  • 37

Pogaduchy 2^2=4

@Piotrekk85napisał(-a)

Kto będzie psuł ze mną nowe pogaduchy? 😔

Ktoś się na pewno znajdzie 😸

@Rafał  napisał(-a)

Z forumowiczami żegnać się nie chcę, bo lubię to miejsce autentycznie a nie tylko dlatego, że było znaczną częścią mojej pracy, więc po prostu poznikał zespół, ale tak co do zasady może zmieni się o tyle na lepsze, że więcej mnie tu będzie w tej części widocznej, a przy najmniej mam taką nadzieję 😁😔

No trzymamy za słowo - też sobie tak obiecywałam i jakoś tak... przyznaję mało ostatnio bywam 😞

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33090
  • 40635
  • 1403

Pogaduchy 4.0

@bronzubnapisał(-a)

Pozdrawiam całą ekipę, na czele z dziewczynami, bo chyba przyznacie mi rację Panowie, że dzięki nim staliście się fajną męską ekipą pod pantofelkiem dziewczyn😂

@bronzub szkoda, że Cię nie było na jednym ze zlotów 😂😂

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 529
  • 8181
  • 37

Pogaduchy 4.0

Ej, a gdzie jest DJ @Citi2017? 🥁