- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Rafał,
a tak niedawno śmialiśmy się, że Ty robisz za złego policjanta, a ja za dobrego... 🙃
Ech, wiele, wiele lat upłynęło.
Za co najbardziej Cię cenię?
Chyba za to, że w ciężkich sytuacjach potrafisz zachować spokój i z uśmiechem podejść do trudnych zadań. 💪
Chciałbym Ci podziękować za te wszystkie lata, za wspólną naukę na błędach, za nieszablonowe myślenie i ciekawe pomysły (jak np. ten z Pogaduchami 4.0 😉).
Dzięki stary za wszystko!
Powodzenia na nowej drodze ❤️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Miło się robi na serduchu, jak rzewnie ronicie łezki po tylu latach spędzonych razem. Może ktoś z Was pokusi się i poprze pomysł wydania książki o kuchennym zapleczu, albo w rozszeszonej wersji o całym forum NO? Co Wy na to? Byłby biznes, frajda i fajna pamiątka😀 @Kinga , podburz z @Aśka_M chłopaków 😀 Pozdrawiam całą ekipę, na czele z dziewczynami, bo chyba przyznacie mi rację Panowie, że dzięki nim staliście się fajną męską ekipą pod pantofelkiem dziewczyn😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Bronku, niezły z Ciebie żartowniś! 😄
Coś może być w tym na rzeczy 😉
À propos tytułu... tego hipotetycznego dzieła. 😉 Wersja robocza: "Kuchenne rewolucje Moda" 😇
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Wiktornapisał(-a)Bronku, niezły z Ciebie żartowniś! 😄
Coś może być w tym na rzeczy 😉
À propos tytułu... tego hipotetycznego dzieła. 😉 Wersja robocza: "Kuchenne rewolucje Moda" 😇
@Wiktor , już mi się podoba, że zaliczasz mnie do żartownisiów 😀 To nie wiedziałeś o tym? 😁
No i fajnie, ze kluje się wersja robocza tytułu 😀 Magda Gesler nie ma z Wami szans 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Ja to wiedziałem ... 🤓
Ale chciałem, żeby to grono użytkowników, którzy od niedawna są na forum, też o tym się dowiedziało 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
😂😂😂😂ten ban był epicki, no come on musiał się wszystkim podobać, w końcu prima aprillis na bogato 😂. Dzięki śliczne za miłe słowa @Kinga , choć akurat to co piszesz to domena nas wszystkich jak sama wiesz, a sam jestem o tym przekonany. Może nie skromne jest tak pisać w kontekście tego jak tu wszyscy mają okazję tylko wycinek tego zobaczyć wszystkiego. Musicie uwierzyć na słowo 😉
W tym roku działając bardziej od zaplecza jak sprawdzałem statystyki to miałem coś jedenaście wpisów za całe pół roku, a w ciągu tego tygodnia chyba już będę mieć podobnie w drugim półroczu.
Z forumowiczami żegnać się nie chcę, bo lubię to miejsce autentycznie a nie tylko dlatego, że było znaczną częścią mojej pracy, więc po prostu poznikał zespół, ale tak co do zasady może zmieni się o tyle na lepsze, że więcej mnie tu będzie w tej części widocznej, a przy najmniej mam taką nadzieję 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2^2=4
@Piotrekk85napisał(-a)Kto będzie psuł ze mną nowe pogaduchy? 😔
Ktoś się na pewno znajdzie 😸
@Rafał napisał(-a)Z forumowiczami żegnać się nie chcę, bo lubię to miejsce autentycznie a nie tylko dlatego, że było znaczną częścią mojej pracy, więc po prostu poznikał zespół, ale tak co do zasady może zmieni się o tyle na lepsze, że więcej mnie tu będzie w tej części widocznej, a przy najmniej mam taką nadzieję 😁😔
No trzymamy za słowo - też sobie tak obiecywałam i jakoś tak... przyznaję mało ostatnio bywam 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś