- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ketrasaArtur fajnie, a jak wrażenia po wizycie techników (montaż, jakość wykonania, itp.)?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@slav72 szybko, sprawnie i bez bólu. Było dwóch, ale, że zapomnieli umowy, to jeden pojechał po umowę, a ja drugiemu pomagałem światlowód przełożyć i doprowadzić do puszki. Potem spawanie, wykrycie włókien w głównej skrzynce i podłączenie routera.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Opisze Wam dzisiejsze przygody z Czatem.
Wczoraj na czacie bez problemu połaczyli się z Obsługi z działem przenosin i ponowili odrzucony wniosek o przeniesienie, ze swojej strony. Dzisiaj pisze na czacie kolejny raz ponowić i nagle czat nie ma takiej możliwości 😤
Poziom konsultantów żenada. Wczoraj trafiłem na kompetentną osobę, a dzisiaj na ... nawet konsultowała sie i dalej twierdzili, że nie ma takiej możliwości.
Widac jeden dzień jest możliwość a w inny nie ma...
Edit:
Właśnie napisał po raz kolejny na czacie i trafiłem na konkretną osobę i co sie okazało ??
Nie trzeba ponownie lecieć do salonu i wniosek ponowiony o przeniesienie 😂
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Ron Jakoś nie zaskoczyłeś. Ostatnio próbowałem wyjaśnić kilka spraw kontrowersyjnych o mam podobne doświadczenia. Niby regulaminy są jasne, usługi mają konkretne ramy, a jednak...jak dawniej w US interpretacja i realne działania są czasem troszkę odbiegające od tych ram i regulaminów.
Ja jednak dalej wolę kontakt osobisty w Salonie...i mam ulubionych doradców, którzy się czasem mylą, ale informacje są pewniejsze ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13napisał(-a)Ja jednak dalej wolę kontakt osobisty w Salonie...i mam ulubionych doradców, którzy się czasem mylą, ale informacje są pewniejsze ...
Tutaj się nie zgodzę całkowicie 😋 W salonie mogą i mają jeszcze mniej uprawnień. Idziesz i jedyne co mogą, to złożyć za Ciebie kontakt, reklamacje itp. Salony są od sprzedaży i na tym się skupiają.
Jak widac na czacie załatwiłem, tylko wszystko zależy od osoby. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Już za 2h Polska podejmuje Holandię w lidze narodów⚽.
Jaki wynik obstawiacie? 😊 czyt. ile GB będzie za GOOOL-e ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz