Pogaduchy 3.0

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14529
  • 153

Pogaduchy 3.0

To trzeba się trochę omachać👋 żeby coś podładować. 😁
Ale w razie "W" - to jest jakieś rozwiązanie.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6617
  • 17109
  • 89

Pogaduchy 3.0

@Wiktor i inni zgadza się kiedyś idea w ofercie pop pozwała nabyć taką ładowarkę nie wiem czy smarfona by dała na ładować teraz ja myślicie 😀

https://youtube.com/shorts/GeykdK63xYE?si=L7fa_yY4nGPIdUl7

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2159
  • 16483
  • 3

Pogaduchy 3.0

@Citi2017 , tak na chłopski rozum, technologia poszła do przodu. Np. w moim smartfonie nie podłączysz tradycyjnych słuchawek 📞, zaś laptop pozbawiony jest typowego złącza 📎 Ethernetu. Za to mam cepa, który młóci równo. Możesz użyć także jako gadżetu do obrony, obok orczyka, którego może ktoś doświadczyć na plecach (to w górach, jak "zasłuży" sobie) 😀

A tak na marginesie, to cuckerberg, czy jak mu tam, odhaczył definitywnie mój krótki staż na fejsie i myśli sobie, że ja głupiutki, z potulnie podkulonym ogonem wrócę, o ile przejdę drogę sądowego sporu. Kiepski żart, ale ktoś się usłużnie z wazeliną przykleił 😁

• 6617
  • 17109
  • 89

Pogaduchy 3.0

@bronzub @l Wiesz wtyczkę można na usb c przerobić w ładowarce tylko pytanie czy dała by radę 😀🤔

• 2159
  • 16483
  • 3

Pogaduchy 3.0

@Citi2017 swego czasu dorobiłem łączność między piętrami za pomocą radia Ludwik i magnetofonu ZK-120. To były czasy, gdy o telefonii mogłem pomarzyć 😀

Druga sprawa, to mam pytanie: czy zaprosisz nas do siebie na Lato z Radiem, które ponoć w trasie koncertowej zawita u Was?😀

• 2159
  • 16483
  • 3

Pogaduchy 3.0

@Citi2017 , co tak zamilkłeś? 😀 Jak impreza u kogoś, to ochoczo "wbijasz", a jak u Ciebie, to Krzyś do lasu znika😀

• 6617
  • 17109
  • 89

Pogaduchy 3.0

@bronzub Nie znikam tylko muszę @Piotrekk85  przekonać pozwolił zrobić impreze na swojej działce.🤣🤣🤣

• 2159
  • 16483
  • 3

Pogaduchy 3.0

Mam prośbę i apel do Zespołu NO. Proszę, zabierzcie czym prędzej z tego jeziora dwójkę (a właściwie parę) skaczącą do wody w tym akwenie, bo Dragon może zrobić im krzywdę😀 Nie jest powiedziane, że wyląduje w Pacyfiku. Ptactwo wodne, jak zobaczy lustro wody, to dziwnym trafem, zawsze pikuje w dół, bo najbliżej😀 @Michał , @Marek , @Wiktor , @Bartłomiej , @Rafał i @Wojciech pośpieszcie się z tym przenośnym megafonem, albo dzwońcie na 112, bo Wy wiecie, gdzie to jest. My tylko widzimy baner na głównej tapecie NO😀

Zespół Nasz Orange
  • 3268
  • 13814
  • 73

Pogaduchy 3.0

Może zmieni zdanie i sobie wróci w kosmos? 😁

• 2159
  • 16483
  • 3

Pogaduchy 3.0

@Wojciechnapisał(-a)

Może zmieni zdanie i sobie wróci w kosmos? 😁

@Wojciech , źle mu życzysz 😀 Potęgi umysłów są bezcenne tutaj na Ziemi. Kosmos poczeka na innych śmiałków i może nigdy nie ziści się pozaziemskie życie, skoro tak wysokie przeciążenia oraz temperatury towarzyszą odległej podróży. Dla kilku bohaterów kosmosu pracują tysiące ludzi i co Ci biedni astronauci robiliby bez tej rzeszy inżynierów?