- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Dołączam się do życzeń. @Wiktor z okazji Twoich urodzin życzę Ci zdrowia i spełnienia marzeń 😎
Wszystkiego najlepszego 🎂🎉🎊
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Wszystkim Naszym kobietom w Dzień Kobiet, życzymy wszystkiego co najlepsze 🌷🌷🌷
Kwiatów, czekoladek i wszystkiego adekwatnego do uczczenia święta Waszego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Również dołączam się do życzeń 😎
Drogie Panie, dzisiaj z okazji Waszego święta życzę Wam spełnienia marzeń, zdrowia oraz miłości, kwiatów na co dzień, nie tylko od święta. Wszystkiego najlepszego 🌷🌷🌹🌹
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
przepraszam wszystkich którzy czują się urażeni faktem, iż zaznaczałem swoje posty jako rozwiązanie, bylem molestowany informacjami zaznacz rozwiązanie. To je na odczepnego zaznaczałem. teraz wiem ze takie emaile mam kasować a swoich postów nie wypada zaznaczać jako rozwiązanie, no chyba ze będą. Jeszcze raz przepraszam, rzadko tu zaglądam, bo duża cenzura. nawet rozmawiałem z kolegami z naczelnej dyrekcji we Francji, co tu się dzieje. Ale machnęli ręka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@marchello999napisał(-a)przepraszam wszystkich którzy czują się urażeni faktem, iż zaznaczałem swoje posty jako rozwiązanie, bylem molestowany informacjami zaznacz rozwiązanie....machnęli ręka.
Też mi się to nie podoba, czyżby na opiekunów Forum wywierano jakąś presję by 99,99% tematów miał rozwiązania?!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Fajnie jak ktoś skorzysta, to żeby ułatwił potem innym poszukiwania. Dlaczego i po co jest to robione znajdziecie w tych dwóch tematach:
- « Poprzedni
- Następny »