Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 3.0

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 13
  • 0

Pogaduchy 3.0

Oba metale mają swoje plusy i minusy. Złoto jest bardziej stabilne i trzyma wartość od wieków, ale jest drogie i nie każdego stać na jego regularne kupowanie. Srebro z kolei ma niższą cenę wejścia, a do tego jest wykorzystywane w przemyśle, co może wpłynąć na jego wzrost w przyszłości. Poza tym relacja ceny złota do srebra historycznie się zmienia, i niektórzy twierdzą, że srebro jest obecnie niedoszacowane. Jeśli nie chcesz wydawać fortuny, a jednocześnie chcesz mieć fizyczny metal w ręku, to srebro wydaje się sensowną opcją.

* Edycja wpisu - Bartłomiej

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1724
  • 13975
  • 3

Pogaduchy 3.0

@ketrasaArturnapisał(-a)

@bronzub kibicowałem Jagiellonia Białystok i wygrali 1.0 

@ketrasaArtur , w mojej młodości była większa stabilność w tabelach, a i tak kibicowałem tym, co strzelają najpiękniejsze gole. Idoli było więcej i sportowcy za przysłowiowe friko dawali więcej radości, aniżeli teraz za duże pieniądze. Tak mi pozostało, bo cenię najbardziej sportową rywalizację na wysokim poziomie, a nie za łut szczęścia w kopnięciu w piłkę blisko bramki przeciwnika. Samorodny talent myśli głową i zachwyca efektownym strzałem z zaskoczenia. Do końcowego gwizdka😀

Zespół Nasz Orange
  • 1106
  • 9621
  • 57

Pogaduchy 3.0

@Wiktor Nasz Drogi Przyjacielu Szczęśliwa kobieta

W tym pięknym i słonecznym dniu, najlepszego wszystkiego życzyć Ci chcemy z okazji urodzin Twych.

Zdrowia, pogody ducha, uśmiechu i szczęścia wraz z wszystkimi potrzebnymi atrybutami by je osiągnąć. Realizacji wszystkich celów i spełnienia każdego marzenia. 

76gyuv76f 1.jpg

Aby na Twej drodze co najwyżej malutkie wyboje się pojawiały, co by nic nie utrudniały - a jedynie Twą postawę hartowały i w każdej podróży Cię wzmacniały. Zielonego światła na skrzyżowaniach i niezniszczalnego silnika🎉😉

Zespół Nasz Orange
  • 3008
  • 12940
  • 150

Pogaduchy 3.0

Dziękuję za życzenia 😊

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 1256
  • 5126
  • 26

Pogaduchy 3.0

🎉 @Wiktor    🎉

Z okazji Twoich urodzin życzę Ci, żeby Twój dzień był tak wspaniały, jak moment, gdy znajdziesz dodatkowego frytka na dnie paczki! 🍟

Niech stres ucieka szybciej niż Wi-Fi w piwnicy,
humor dopisuje lepiej niż aktualizacje systemu,
a każda kolejna świeczka na torcie dodaje tylko mocy, a nie lat! 🎂🔥

Dużo uśmiechu, mało problemów i jeszcze mniej poniedziałków! 😁

Wszystkiego najlepszego! 🎉

• 1724
  • 13975
  • 3

Pogaduchy 3.0

@Wiktor , ja Tobie życzę zdrowia, pogody ducha oraz spełnienia najskrytszych marzeń. Niech słońce i przyjemny wiatr Ci sprzyja, co by wszelki stres szybko mijał 😊 Do zdrówka dołączam pozdrówka😀

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5511
  • 18748
  • 187

Pogaduchy 3.0

@Wiktor  ja Tobie również życzę wszystkiego, takiego jakiego sobie sam życzysz... zarówno na niwie zawodowej jak i w życiu osobistym.

• 720
  • 2403
  • 3

Pogaduchy 3.0

Zdrowia @Wiktor 🙂

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20410
  • 58953
  • 799

Pogaduchy 3.0

Dołączam się do życzeń i życzę Tobie @Wiktor wszystkiego o najlepsze 🎉 🎊 👏

Zespół Nasz Orange
  • 3008
  • 12940
  • 150

Pogaduchy 3.0

Dziękuję Wam za życzenia 😀

Wczoraj przy takim słońcu, 🌞 to nie pozostało nic innego jak rozpocząć sezon 🚲 😎