- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogadachy 3.0
Na dziesięciu użytkowników NO to sporo gości (584) nas czyta😊 Znaczy to tyle, że forum ma się dobrze😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogadachy 3.0
@bronzub bywało znacznie więcej, ale nie ma co narzekać 😉
A z innej beczki.
Pojawiła się finałowa 20 kandydatów na Młodzieżowe Słowo Roku https://sjp.pwn.pl/mlodziezowe-slowo-roku?utm_source=pwnpl&utm_medium=article&utm_campaign=msr2024. Mi w oko wpadły takie słowa jak: bambik, delulu i ... yapping 😏
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogadachy 3.0
@Michał , ja bym chciał poznać "młodzieżowe słowo roku" na ich tumiwisizm i egoizm... z telefonem w ręku, słuchawkami w uszach i udających bardzo zmęczonych. Miałem okazję poznać potencjalne wnuczki, albo wnuki starszej 76-letniej pani, jadące do szkół w powiecie. Pokornie stała w autobusie Komunikacji Beskidzkiej. Zero reakcji z ich strony było rozbrajające. Podejrzewam, że prawie większość tej "młodzieży" z rozmodlonymi rączkami na niedzielnych mszach okazuje swoje miłosierdzie dla bliskich. Żeby to się wydarzyło w wielkim mieście, no to z dużą rezerwą podszedłbym do takich zachowań. A to dzieciaki z jednej gminy, którzy podobno kochają swoje babcie i dziadków. Tylko spytam, kiedy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
⚽⚽GOOOOOOOOLLL! ⚽⚽