- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogadachy 3.0
@Citi2017 zwykła literówka, mi chodziło o to, że nie znałem tego określenia na wózek widłowy, jakoś nigdy nie miałem styczności z tymi maszynami/pojazdami. A czy wpiszesz w wyszukiwarkę sztaplarka czy szczaplarka wynik jest ten sam 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogadachy 3.0
@Wojciech , jak się spóźniłem z życzeniami, to je nie przyjmiesz? Bo ja przyjmuję tydzień przed i tydzień po😀 Tak więc wszystkiego najlepszego bez względu na wszystko 😊 Zdrówka i kasiory😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogadachy 3.0
@bronzub Teraz nie ma nikogo z załogi są na spotkaniu 😉 wiesz jakim.A po za tym co u ciebie staruszku ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogadachy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogadachy 3.0
@Citi2017 ....ja Ci dam staruszku😂 Wypluj to słowo, a tak na poważnie, to też będziesz stary😀 Ja co najwyżej mam jakieś 44 lata, licząc od daty ślubu, a w sercu ciągle maj i pogoda ducha staplarko😁 Co Ci powiem? Idzie ku wiośnie i czuję ją coraz bliżej, chociaż walczę ze złośliwym gryzoniem, który po powodzi szuka schronienia w zewnętrznym ociepleniu domu. Już miałem jednego takiego "kornika" drukarza, który blisko komina robił sobie korytarze w styropianie, gdy miałem jeszcze wtedy kocioł węglowy w kotłowni. Jestem bardziej zdeterminowany, niż on i nie ma szans. Szkolny Klub Sportowy kłania się przyszły staruszku😋😂 Fajne imprezki organizujesz z okazji tych dni, które dla kogoś są ważne i nie opuszczaj żadnej balangi😀 Pozdrawiam😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Taka ciekawostka z tv się pojawiła ktoś coś wie, że mapa Europy się zmieniła🤔🤣. Tak na poprawę humoru
https://demotywatory.pl/5275103/W-Polsacie-stabilnie