- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Cudowna firma moje męża.. Ogólnie pracuje on jako automatyk uruchomieniwiec. Wyjazdy w jego pracy to nic dziwnego. Od jakiegoś czasu ma w pracy inne zadania, tak bardziej stacjonarnie. Ale wyjazdy się zdarzają. Ostatnio miał jechać do Niemiec na jesieni. informacje, że sprawa, wyjazd za dwa dni. Już miał samochód spakowany, wszedł jeszcze na górę po ostanie drobiazgi. Dzwoni szefu, że Niemcy jednak zmienili zdanie. I nie jedzie.
Wczoraj do mnie dzwoni z informacją, że niedzielę leci do Meksyku. Ogólnie planowa robota. Ale chłopak co miał jechać m wypadł. Dziś informacja, że zmiana planów. Jutro leci do Wietnamu. Tam kolokwialnie mówiąc coś na uruchomieniu poszło nie tak. W teorii to już koniec czasu. A w praktyce to nie jedzie jak trzeba.
Ostatnie takie wyjazdy jak miał to tak raczej po Unii Europejskiej. To.mi się przypominają początki naszej znajomości. Wtedy też miał takie dalekie wyjazdy. A to Chiny. A to Brazylia.
Znowu będę słomianą wdową
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 nie narzekam. Ale nie przepadam za takimi akcjami z dnia na dzień (i to jako osoba która zostaje tu na miejscu).
Zresztą takie rozłąki są dobre dla naszego małżeństwa.
Plusy same dodatnie. Chodź takie akcje nie raz mieszają w planach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Zastanawiam mnie istnienie wątku pomysły.
Nie lepiej usunąć pomysły w statusie otwartym, jeśli Orange nie zamierza ich nawet tknąć?
Niektóre zdążyły się zdezaktualizować. Ktoś nad tym tam panuje? 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Swego czasu pojawił się koordynator do spraw pomysłów, ale jakoś krótko działał. Obecnie nadal zespół NO nadzoruje ten dział.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3 0
@agat13 też wczoraj wieczorem z synem podziwialiśmy zachód słońca podczas powrotu ze wsi. Bardzo ładny zachód 👍🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Kimirikonapisał(-a)Cudowna firma moje męża.. Ogólnie pracuje on jako automatyk uruchomieniwiec. Wyjazdy w jego pracy to nic dziwnego. Od jakiegoś czasu ma w pracy inne zadania, tak bardziej stacjonarnie. Ale wyjazdy się zdarzają. Ostatnio miał jechać do Niemiec na jesieni. informacje, że sprawa, wyjazd za dwa dni. Już miał samochód spakowany, wszedł jeszcze na górę po ostanie drobiazgi. Dzwoni szefu, że Niemcy jednak zmienili zdanie. I nie jedzie.
Wczoraj do mnie dzwoni z informacją, że niedzielę leci do Meksyku. Ogólnie planowa robota. Ale chłopak co miał jechać m wypadł. Dziś informacja, że zmiana planów. Jutro leci do Wietnamu. Tam kolokwialnie mówiąc coś na uruchomieniu poszło nie tak. W teorii to już koniec czasu. A w praktyce to nie jedzie jak trzeba.
Ostatnie takie wyjazdy jak miał to tak raczej po Unii Europejskiej. To.mi się przypominają początki naszej znajomości. Wtedy też miał takie dalekie wyjazdy. A to Chiny. A to Brazylia.
Znowu będę słomianą wdową
Jeśli mam być szczery, to sam bym sobie tak pozwiedzał (nawet jeśli w pracy) a dla związku tęsknota to same plusy jak już wyżej napisano 🙂