- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@WiktorJako kinomaniak lubię wracać do dobrych pozycji...zawsze coś co wcześniej umknęło moje uwadze (co się dość często zdarza przy filmach S-F) zostaje uzupełnione i pozwala głębiej zrozumieć przekaz filmu..Tak samo mam z książkami. Dobre pozycje zapewniają zawsze świetną ucieczkę w inny świat nawet powtórnie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 napisał:
@Wiktor co tam jak tam 🙃 Ja w pracy jeszcze 🙃
@Citi2017, ja też! 🙂 Udanej zatem pracki 💪
@Sobiesław napisał:
(...) dla mnie Skazani na Shawshank to film, który obrazuje dużo mniej niż historia mojego wuja, który w czasie ogromnej tragedi człowieczeństwa był w obozie AB, a obrazowałby więcej gdyby by film nakręcili jak tobyło za jego obecności w obozie. (...)
Myślę nawet, że to rzeczy, których nie da się porównać.
@agat13 napisał:
(...) Tak samo mam z książkami. Dobre pozycje zapewniają zawsze świetną ucieczkę w inny świat nawet powtórnie...
O to, to, toooo! Lubię to 👍 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
I tu święta racja, że nie do porównania to jest. Jesteś nad wyraz wartościowy w tym w co wierzysz jak tak to widzisz. Dziękuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
A stickery lub podstawki z diodami pamiętacie? były niezbędne przy łapaniu sygnałów 😄
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@marcin0216 ja pamiętam. Miałem nawet takowy sticker na tyle Nokii 3510i z charakterystycznym logiem w kształcie łapy konkurencyjnej sieci. One chyba reagowały tylko na przychodzące połączenie w GSM 2G?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Na przychodzące połączenie reagowały też głośniki komputerowe. Jeszcze szybciej niż telefon. Nie miałam tego migające bajeru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Revolut startuje z eSIM. Ciekawe, czy partnerem będzie Orange, tak jak kiedyś Revolut i FLEX?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ostatnio w ogóle Rev szaleje, pojawia się ten AI-scam, który ma zabezpieczyć przed podejrzanymi transakcjami. Trochę się tam dzieje w temacie, cyber i ai. W sumie bez tego ciężko w dzisiejszych czasach.