- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 u mnie wszystko dobrze i pieski też mają się dobrze 😃
Na spacerki z nimi chodzę, bo pogoda wiosenna 😌
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Widzę, że w weekend dla każdego było coś dobrego. 😊
U mnie przebiegł nieco w podróży, 🚗 nieco na wsi... I trochę na basenie. ♒ I bardziej klimaty kocie 😺 aniżeli psie. 🐕
A! Obejrzałem bardzo wciągający film - "Sprzymierzeni". Czuć w nim hollywoodzkie klimaty "przesadyzmu", ale fabuła była na tyle ciekawa, że... No musiałem obejrzeć do końca! 😎
Dzień dobry w poniedziałek! 🌞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Jeden z moich ulubionych filmów. Ja to oglądnąłem film Interstellar w niedzielę. Polecam jak wygospodarujecie trochu czasu bo warto i o ile nie oglądneliście jeszcze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@SobiesławOglądałem kilka razy, gdyż to jeden z moich ulubionych gatunków filmowych...Daje do myślenia w wielu aspektach przyszłości...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Przyszłość jaką młodzi bedą mieć jest niepokojąca i fascynująca jeśli krzty w tym prawdy jest. Też i ja lubie takie gatunki w filmie i nowelach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 napisał:
Oglądałem kilka razy, gdyż to jeden z moich ulubionych gatunków filmowych...Daje do myślenia w wielu aspektach przyszłości...
Ja raczej drugi raz tego samego filmu nie obejrzałbym... No chyba że go do końca nie zrozumiem albo gdy mowa jest o "Skazanych na Shawshank". 🤠
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Wiktorku dla mnie Skazani na Shawshank to film, który obrazuje dużo mniej niż historia mojego wuja, który w czasie ogromnej tragedi człowieczeństwa był w obozie AB, a obrazowałby więcej gdyby by film nakręcili jak tobyło za jego obecności w obozie. Nadmienie, że film też bardzo lubię, pomimo iż historycznie aushwitz nakręciło o wiele więcej złych ujęć. Sam film też lubię, tu jesteśmy podobni.